Pobeda Dudeştii Vechi – AS Seceani 3-0 (1-0): ”bulgarii”, tot punctaj maxim. Echipe, declarații

Vineri seară s-a jucat fotbal divizionar ”D” și pe arena ”Hristo Stoichkov” din Dudeştii Vechi, unde Pobeda și-a conservat punctajul maxim în noul campionat și după cea de-a treia rundă, izbutind al doilea succes acasă tot la 3 goluri diferență, precum un 4-1 cu cei din Ciacova în etapa inaugurală: 3-0 (1-0) cu AS Seceani. Care a pendulat de la un 6-3 favorabil acasă în dauna celor din Făget la un eșec la scor, ”bulgarii” reușind în schimb să înscrie pentru al doilea joc la rând tot de 3 ori, precum într-un 1-3 la Bazoșu Vechi…

Chiar în debutul partidei, după numai 6 minute de joc, gazdele au beneficiat de o lovitură de la 11 metri, la semnalizarea arbitrului asistent Roxana Cismaş Malac şi validată de centralul jocului, pentru un presupus henţ comis de Olar în suprafaţa de 16 metri. Lovitura a fost transformată de Emanuel Michi… 1-0.

Din minutul 32, autorul golului a fost eliminat de pe teren de arbitrul Bogdan Nicolescu, pentru un fault dur din spate asupra lui Mihali. Dominarea oaspeţilor nu a putut fi însă concretizată şi pe tabela de marcaj. După pauză, vizitatorii au tot ratat iar gazdele au punctat decisiv de două ori prin micuţul Fabian Novac – foto pagina I, în minutele 79 şi 83: 3-0

Cu această victorie obţinută pe teren propriu, trupa lui Daniel Vasilcin rămâne cu maximum de puncte după primele 270 de minute de joc, fiind totodată la prima apariție fără gol primit, pe când cei din Seceani, în ciuda tuturor eforturilor lor, încă n-au înscris în 180 de minute de fotbal în condiții de deplasare.

*

Daniel Vasilcin (antrenor-jucător Pobeda): ”Pot spune că am avut şi noroc astăzi, chiar dacă am câştigat. Foarte greu! Am marcat trei goluri fără să primim nici un gol. Am rămas în 10 jucători, dar băieţii s-au ambiţionat şi trebuia să ne apărăm, iar pe contraatac să reuşim să marcăm, lucru pe care l-am reuşit. Oaspeţii au o echipă foarte tânără, care ne-a dat bătăi de cap şi au ratat mult, dar fotbalul se joacă pe goluri. Sincer merită felicitaţi!”

Adrian Bungău (antrenor-jucător AS Seceani): ”Sincer, nu meritam să pierdem la acest scor, mai ales și pentru faptul că am avut şi un om în plus multe minute. Noi am ratat şi ei au marcat. Chiar am ratat mult, băieţii s-au speriat de jocul tare al gazdelor. Degeaba suntem felicitaţi dacă noi nu câştigăm. Trebuie să fim mai luminaţi la fazele de atac şi să nu ne mai precipităm. Mai avem mult de lucru. Nu am ce să comentez de arbitraj, sunt alţii în măsură să decidă ce a fost şi nu a fost”.

*

Pobeda: Ciui – Drăguşi, Matei, Rafael Mirciov, Ioan Boboiciov, Ciocan, Michi, Vasilcin, Rusu, Kalapiş, Novac.

Antrenor Daniel Vasilcin.

Au mai jucat: Toma Budur, Tranculov şi Stroe.

Pe bancă: Stoianov şi Demian.

AS Seceani: Bota – Ciontu, Bungău, Ismail, Cernat, Olar, Titu, Dan, Mihali, Codreanu, Stoica.

Antrenor Adrian Bungău.

Au mai jucat: Giurasevici, Cortuşan, Iakab, Pîrjol.

Pe bancă: Moruz şi Grigoraş.

Au arbitrat: Bogdan Nicolescu – Horaţiu Lotrean şi Roxana Cismaş Malac. Observator de arbitri Daniel Ionescu iar delegat de joc Traian Dejeu.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − = sapte

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: