Pobeda Dudeştii Vechi – Ripensia Timişoara 0-3 (0-2). Alte scoruri în amicale

După ce câștiga primul meci amical jucat în această vară iar apoi suferea trei înfrângeri consecutive, nou-promovata timișoreană antrenată de Remus Steop a reuşit astăzi o victorie în partida de verificare disputată în condiții de deplasare la Dudeştii Vechi, împotriva celor de la Pobeda, ocupanți ai locului trei în sezonul precedent al ligii a patra.

Cele trei goluri ale Ripensiei au fost marcate astăzi de Adrian Ungureanu, în minutul 28, Claudiu Matiş, în minutul 39, şi Ndiaye Mediop în minutul 78, din lovitură de la 11 metri. Vizitatorii nou-promovați în Liga 2 au punctat așadar spre finalul fiecărei părți: Pobeda – Ripensia Timișoara 0-3 (0-2).

Pobeda: Bota – Berceanu, Telecican, Boboiciov, Bogdan, Budur, Vasilcin, Eugen Ciocan, Dragoş Roşu, Kalapiş şi Pleşcan.

Au mai jucat: Horoba şi Tranculov.

Ripensia: Gakos – Ad. Popa, Hecsko, Vlădia, Toma, Stoi, Zaluschi, Ungureanu, Dumiter, Mediop şi Matiş.

Au mai intrat: Luca, Bobină, Semeniuc, Vasiliu, Olărescu şi Popescu.

Meciul dintre fostele colege de întrecere până anul trecut în Divizia D Timiș a fost arbitrat de ex-antrenorul ”bulgarilor”, Petre Mirciov.

Pobeda Dudeştii Vechi va juca următorul meci de pregătire la Nădlac, iar Ripensia acasă cu ASO Deta, ambele programate sâmbătă 29 iulie de la ora 10.

În alte partide de verificare care s-au disputat în această seară, de la ora 19, CS Timişul Şag – Unirea Sânnicolau Mare 3-1 şi Avântul Periam – FC Bazoş 2-3.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru + = 6

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: