Pobeda Dudeştii Vechi – Ripensia Timişoara 1-3 (1-0). Victorii în zile consecutive la divizionare D

După ce joi seara de la ora 19, pe terenul din Ciacova, a întrecut la scor pe ocupanta locului 9 în liga a IV-a timișeană, Ripensia a câștigat și peste alte 24 de ore al doilea meci amical al pregătirilor de vară.

Secund divizionara timișoreană Ripensia s-a lansat joi și vineri în seria jocurilor de verificare din cursul perioadei de antrenamente în vederea abordării ediției 2018-2019 a Ligii 2, câștigând pe terenul unor divizionare D din prima jumătate a ierarhiei la finele sezonului 2017/8.

Astfel, în primul meci de pregătire din această vară. galben-roșiii au trecut de Progresul la Ciacova cu 0-7 (0-3), pentru elevii lui Ciprian Urican înscriind Adrian Zaluschi în minutul 30, din lovitură de la 11 metri, George Monea (min. 35, 42, 66) şi Andrei Apostol (min. 51, 73, 89). Ripensiştii l-au testat în acest meci şi pe Denis Casian, de la Centrul Naţional de Pregătire  Timişoara.

Un alt meci amical pentru timişoreni și după numai 24 de ore, de această dată la Dudeştii Vechi cu Pobeda din localitate, și tot de la ora 19. Iar în prima repriză ”bulgarii” au deschis scorul în minutul 33, la o incursiune purtată pe flancul drept de Fabian Novac, care a centrat în faţa porţii şi golgeterul echipei, Ioan Kalapis, omul potrivit la locul potrivit, a pus latul din apropiere: 1-0.

În mitanul secund, imediat după reluarea întâlnirii, Andrei Apostol a egalat în minutul 48, ca după 10 minute Denis Casian să-şi aducă echipa în avantaj, 1-2. Scorul final a fost stabilit de Alexandru Bădăuţă cu 18 minute înainte de final.

*

Pobeda: Gheorghe Stoianov – Rafael Mirciov, Ioan Boboiciov, Petru Roncov, Raul Boboiciov, Toma Budur, Sebastian Budur, Daniel Vasilcin, Dragoş Rusu, Ioan Kalapiş, Fabian Novac.

Au mai jucat: Dinu Golea, Ciprian Fibişan şi Robert Salca.

Antrenor Daniel Vasilcin.

Ripensia Timişoara: Opriţa – Vlădia, Hecsko, Apro, Călin Toma, Marius Toma, Anghelina, Amir (jucător în probe din Germania), Cluci, Popa, Matiş.

Au mai jucat în repriza secundă: Păduraru, Dobre, Burdeţ, Horcea, Casian, Apostol, Monea, Zaluschi şi Bădăuţă.

Antrenor Ciprian Urican.

Au arbitrat: Alin Botaş – Claudiu Gaitin şi Roxana Cişmaş Malac.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − doi =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: