Pobeda egalează pe terenul liderului, AS Peciu Nou câștigă la Deta

Oaspeții au obținut 4 puncte din 6 posibile în deschiderea etapei a XXVII-a în Divizia D Timiș, sâmbătă de la ora 11, ”bulgarii” remizând în fieful fruntașei Fortuna iar cei din Peciu Nou impunându-se la Deta.

Pobeda a întrerupt seria victorioasă a liderului detașat, serie ce consta în 17 succese la rând, fără excepție, începând de la mijlocul turului, din etapa a noua. Triumfurile fruntașei nu mai constituiau o noutate, însă până și celor mai buni le vine greu să mențină constant înălțată ștacheta. Iar ”bulgarii” și-au prelungit astfel seria invincibilă la 5 apariții, după patru victorii, oferind știrea zilei în liga a patra timișeană: ACS Fortuna Becicherecu Mic – Pobeda Star Bîsnov 1-1 (1-0).

O mini revanşă pentru ”bulgarii” lui Daniel Vasilcin în faţa liderului, după ce în tur, la Dudeştii Vechi, băieţii lui Vasile Luţă învingeau la limită. 

Iar tocmai un fost jucător al Fortunei a reuşit egalarea, Sorin Berbece, în minutul 61, după ce Deian Pecarov deschidea scorul în minutul 8. Totuşi, gazdele ar fi putut obţine toate cele trei puncte, dar bara s-a opus la şutul lui Zoran Radu din minutul 80. 

AS Peciu Nou, prima victorie în deplasare din retur, a doua din sezonul de primăvară, după cea din runda inaugurală pe 2019… ASO Deta – AS Peciu Nou 1-2 (0-1).

Revanşă meritată printr-un succes afară în oglindă, obţinută de trupa lui Sorin Gheju, și rocadă în clasament, 28 de puncte, față de cele 27 ale gazdelor. Cele trei goluri au fost marcate de Remus Barburescu (min. 57), respectiv Gheorghe Schipor (min. 24) şi Sorin Ciumacenco (min. 75).  

Etapa continuă. Datele tehnice, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + 6 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: