Pobeda învinge la Bazoș, Radovan, dublă contra Timișului

Gazdele și oaspeții și-au împărțit victoriile duminică, în ultima zi a rundei a opta din liga a patra timișeană, disputată în acest sfârșit de săptămână, astfel încât s-a consemnat prima rundă din noul campionat fără vreo remiză, bilanțul fiind de 5 succese ale amfitrionilor și 3 ale vizitatorilor, respectiv 14-14 la goluri. Iar lider în Divizia D Timiş înaintea etapei de la mijlocul turului este ACS Pobeda Star Bisnov, după succesul de la Bazoş, pe locul secund fiind ACS Carani, tot cu 18 puncte.

Astăzi de la ora 11 s-a jucat penultimul meci al etapei, între AS FC Bazoşu Vechi și Pobeda Star Bisnov, încheiat cu victoria la limită a ”bulgarilor” din Dudeștii Vechi.

Elevii pregătiţi de antrenorul-jucător Daniel Vasilcin au învins pentru a doua oară la rând, înscriind în minutul 28 prin Rocky Tranculov, scăpat singur cu portarul, care i-a ieşit în întâmpinare, bulgarul lobând mingea peste acesta de la 16 metri și marcând golul de trei puncte pentru echipa sa. Iar cu această victorie cei de la Pobeda au urcat pe locul I, la golaveraj, la egalitate de puncte cu ACS Carani.

Pentru băieții din Bazoș a fost în schimb a doua înfrângere consecutivă cu 1-0 dar și al doilea eșec pe teren propriu din acest campionat.

Daniel Vasilcin: ”Sincer să fiu, a fost un meci la discreţia noastră, iar chiar dacă am reuşit numai un gol, victoria noastră nu s-a pus la îndoială. Nu am putut conta pe câţiva titulari: Ciui, Dragoş, Mirciov, Budur – cu toţii accidentaţi, iar Novac a jucat şi el gripat, de aceea l-am și băgat în repriza secundă”.

Bazoş: Tcaciuc – Morcan, Mecleş, Stancu, Marişescu, Militar, Nedelcu, Racocianu, Vilcinschi, Achimov, Aniţaş.

Antrenor: Călin Bota.

Au mai jucat: Ciobanu, Vălean, Pop.

Pe bancă: Lungu, Marincu, Curea.

Pobeda: Stoianov – Matei, Drăguş, Roncov, Raul Boboiciov, Vasilcin, Michi, Ciocan, Tranculov, Kalapiş, Stroe.

Antrenor: Daniel Vasilcin.

Au mai jucat: Ion Boboiciov, Golea, Novac.

Pe bancă: Ciui, Cîrjan.

Au arbitrat: Ioan Copaci – Gabriel Goloşie şi Claudiu Şerbănoiu. Observator de arbitri Ioan Lazăr, iar delegat de joc Raul Dragomir (toţi cinci din Lugoj).

Iar de la ora 17 s-a disputat ultimul joc al rundei, Progresul Ciacova – Timişul Şag 4-1 (3-0).

Au marcat: Aleksandar Radovan (min. 3, 34), Cosmin Goia (min. 30) și Gabriel Voicu (min. 76, din lovitură de la 11 metri), respectiv Gheorghe Costescu (min. 55).

Gazdele au ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 6, la scorul de 1-0, prin Raul Iţu.

Progresul a învins pentru a doua oară la rând pe când cei din Șag sunt la primul eșec după 5 etape.

Arbitri: Raul Ciev – Marius Cioară şi Claudiu Boici. Observator de arbitri Cornel Făniţă, iar delegat de joc Florin Lup.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 7 = paisprezece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: