Pobeda la limită, ASO Deta la scor

Gazdele din Dudeștii Vechi și Deta au câștigat meciurile programate astăzi de la ora 11 în cel de-al treilea weekend de jocuri din returul Diviziei D Timiș, în cadrul etapei cu numărul 21, Pobeda jumulind la limită Cocoșul iar nou-promovata din Deta reamintindu-și că mai înscria de 7 ori și în penultima apariție acasă din tur, coincizând atunci cu ultima sa victorie în sezonul de toamnă.

Pobeda Dudeştii Vechi – Cocoşul Orţişoara 2-1 (2-0): Ioan Kalapiș 17, Sebastian Budur 26 – Vlad Cristea 70. Revanșă semnată tot la limită de ”bulgari”, aflați la al doilea triumf consecutiv pe teren propriu. Cocoșul este în schimb la cea de-a treia înfrângere tot la limită din tot atâtea apariții în retur.

Prima surpriză a fost conferită de înlocuirea arbitrului Elisei Balaj, cu Costel Dobrişan, care s-a achitat cu brio de sarcinile avute, lăudat fiind de ambele echipe. Cea de-a doua, lotul tot mai subţire al celor de la Cocoşul, chiar și așa calificându-se însă în semifinalele fazei judeţene a Cupei României prin reuşita trecerii în deplasare de FC Jebel. La acel triumf au contribuit 11 jucători, faţă de cei 13 aliniați astăzi la Dudeştii Vechi.

Cât despre autorul deschiderii scorului, Ioan Kalapiş a ajuns la ”borna” celor 10 reuşite. De remarcat că Ioan Kalapiş a mai marcat două goluri în minutele 18 şi 83, dar au fost anulate pentru ofsaid.

Daniel Vasilcin (antrenor-jucător Pobeda): ”În primul rând doresc să felicit brigada de arbitri, care a fost la înălţime! Au fost două reprize diametral opuse, prima ne-a aparţinut nouă, și am reuşit să marcăm două goluri, iar unul ne-a fost anulat cred pentru ofsaid, iar a doua, pe fondul oboselii, căci am căzut fizic și nu ne-a mai ieşit nimic, a fost a oaspeților. Am mai înscris un gol tot prin Kalapiş, dar a fost ofsaid. În final, sunt mulţumit că am câştigat cele trei puncte!”

Ghiţă Chimiuc (antrenor Cocoşul): ”Pot spune că a fost un meci bun, cu două reprize diferite. Cu o ambiţie mai mare a bulgarilor, cărora, cum evoluează pe propriul teren, nu le poate scăpa victoria, și mă refer în sensul bun al cuvântului. Noi am ratat prin Gînju şi Vlad, cu toate că ultimul a și marcat un gol, care nu a fost însă suficient. Despre arbitraj nu am cuvinte, a fost în nota lui, foarte bun!”

Pobeda: Stoianov – Damian, Berceanu, Fodor, Mirciov, Kalapiş, Roncov, Michi (min. 67, Raul Boboiciov), Eugen Ciocani (min. 78, Golea), Vasilcin, Sebastian Budur (min. 43, Toni Ciocan).

Antrenor-jucător Daniel Vasilcin.

Pe bancă: Sîrbu, Horoba, Ioan Boboiciov, Lobonea.

Cocoşul: Ciui – Solomon, Secotă, Motreanu, Arghileanu, Gînju, Corlățeanu, Olariu, Semenea, Cristea, Mihălceanu (min. 67, Sobolu).

Antrenor: Gheorghe Chimiuc.

Pe bancă: Bogdan.

Arbitri: Costel Dobrişan – Gabriel Drăguţ şi Petru Gaşpar. Observator de arbitri Cornel Avram şi delegat de joc Claudiu Păsculescu.

*

Un alt joc în care gazdele s-au desprins la zero deja până la pauză: ASO Deta – ACS Murani 7-1 (6-0)

Al doilea triumf consecutiv al alb-verzilor pe teren propriu, dar de astă dată nu la limită.

Au marcat: Răzvan Untaru (min. 8, autogol), Tiberiu Popoviciu (min. 10, din lovitură de la 11 metri), Florin Natanticu (min. 30), Lucian Stoica (min. 32 şi 80), Remus Barburescu (min. 36) şi Bogdan Maşniţă (min. 40), respectiv Stelian Argatu (min. 89).

Au jucat formaţiile:

ASO Deta: Marta – Maşniţă, Jarcalete, Ov. Semeniuc, Brădean, Popoviciu, Marcu (min. 54, Seculin), Natanticu (min. 60, Frank), Chiticariu (min. 56, Baidoc), Stoica, Barburescu (min. 59, Vlădic).

Antrenor Florin Albu.

Pe bancă: Radu, Gaidoş, Gîtin.

Murani: Martescu – Andrei Novac, Cărare (min. 46, Lihoni), Rudăreanu (min. 65, Ilie), Pîrjol (min. 55, Morcan), Sorin Novac, Costescu, Untaru, Bolborea, Coman, Argatu.

Antrenor: Cosmin Sîntean.

Au arbitrat: Eugen Gheorgheoiu – Bogdan Chiorpec şi Andrei Martinovici. Observator de arbitri Ioan Popa şi delegat de joc Florin Lup.

Clasamentul actualizat și programul viitor, pe coloana datelor tehnice. Etapa continuă după-amiază.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − = cinci

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: