Pobeda prin hattrick-ul lui Seba Budur și cele două Progresul înving afară, Goia se alege cu 16 etape

Dacă marți seară, în prima zi a intermediarei contând pentru penultima etapă în campionatul Diviziei D Timiș, gazdele și oaspeții și-au împărțit victoriile dar au predominat remizele, în schimb miercuri de la ora 18 vizitatorii au fost la putere, prin trei succese, pe teren propriu impunându-se la ultima apariție acasă înaintea celei de baraj campioana ACS Dumbrăvița. Rezultatele și marcatorii acestei seri…

O rundă a 33-a în ansamblu a oaspeților, care au triumfat pe 4 terenuri și au remizat pe alte trei, înscriind de 22 de ori, față de cele 21 de goluri ale gazdelor.

ACS Dumbrăviţa – Avântul Periam 2-0 (0-0)

Cele două goluri pentru campioana judeţului Timiş au fost marcate de Raul Briciu în minutul 66 și Florin Nanu, în prelungiri.

Deschiderea de scor a survenit după ce inițial mingea a depăşit linia porţii la lovitura de cap a lui Telescu dar arbitrii au validat golul în continuarea fazei, în care oaspeţii au solicitat fault la portar/

Florin Nanu a dublat avantajul fruntașei în minutul 90+4 cu un şut de la 20 metri.

Vom reveni cu detalii de la acest meci, fotografii, cronica şi declaraţii.

CSM Lugoj II – Progresul Ciacova 0-1 (0-0)

Unicul gol al meciului a fost marcat de Aleksandar Radovan (min. 78).

Cu această victorie Progresul a urcat pe locul 10 în clasament, în schimb trupa lui Dafin Danciu a coborât pe 13.

Voinţa Biled – Progresul Gătaia 3-5 (2-0)

Au marcat: Flavius Titu – 2 şi Gabriel Voicu, respectiv pentru trupa lui Cosmin Suşman şi Roşu Manu, Bogdan Pleşcan o ”dublă”, Sorinel Jinga, Laurenţiu Luca şi Răzvan Istodor.

De menţionat că delegatul oaspeţilor a contestat la pauză patru jucători care au evoluat pentru Voința în primele 45 de minute, plus alți trei de pe banca de rezerve, la care aceştia au plecat, când gluma s-a îngroşat despre contestaţie.

ASFC Bazoşu Vechi – Pobeda Dudeştii Vechi 2-3 (1-2)

Au marcat: Andrei Achimov (min. 41) şi Cristian Radu (min. 79), respectiv pentru învingători un hat-trick reuşit de Sebastian Budur în minutele 25, 36, 73.

Totodată, astăzi, Comisia de Disciplină a AJF Timiș a sancţionat abaterile săvârşite la meciul divizionar D din etapa trecută, Progresul Ciacova – Unirea Sânnicolau Mare, scor 2-1. Astfel, jucătorul totodată și antrenor al Progresului 1906, Cosmin Goia, a fost suspendat 16 etape şi amendat cu suma de 400 lei. Mădălin Ciurariu a scăpat ieftin, cu 4 etape şi 200 de lei. Însă terenul echipei Progresul Ciacova a fost suspendat pentru patru etape iar clubul a fost sancţionat cu o amendă de 500 lei.

De reţinut și că finala Cupei României pentru faza judeţeană Timiş dintre echipele Timişul Şag, ocupantă a locului 2 în liga a IV-a, şi Fortuna Becicherecu Mic, lider în liga a V-a, mai exact în Seria I,  se va juca pe stadionul ”Dan Păltinişanu” miercuri 13 iunie de la ora 19.

Rezultatele penultimei etape în ”D”, clasamentul la zi și programul rundei finale de vineri și sâmbătă, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − = 5

 


Alte articole legate de acest subiect: