Pobeda triumfă în Bulgaria cu antrenorul golgeter şi portarul în atac

Pobeda Dudeştii Vechi a efectuat în weekend o deplasare în Bulgaria, la Burgas, staţiune la malul Mării Negre, unde a participat sâmbătă şi duminică la un turneu internaţional de minifotbal, onorând invitaţia pentru a cincea oară în ultimii ani. Nu a reprezentat aşadar o vacanţă la mare, ci o prezenţă la un turneu amical unde au participat comunităţile de bulgari din România, Ucraina, Rusia şi Moldova. Divizionara D Timiş condusă de Petre Mirciov şi cei şapte jucători s-a făcut remarcată şi peste graniţă, unde a câştigat trofeul în urma unui succes cu 4-2 în faţa unei echipe din Ucraina.

Un lucru remarcabil este şi participarea activă a antrenorului Petre Mirciov, de data aceasta din postura de jucător. Rezultatele vorbesc de la sine, antrenorul devenind golgeterul competiţiei, cu 12 goluri marcate. De asemenea echipa timişeana s-a bucurat şi de prezenţa în teren a portarului Gyuri Stoianov. Pentru Pobeda a reprezentat şi un altfel de antrenament înaintea ultimelor etape ale acestu sezon în care se va confrunta cu echipe dintre cele mai bune, printre care Chişoda şi Făget.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− doi = 5

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: