Pobeda: „Uită-te că stau oamenii la coadă, să intre la meci!”

Liderul cu punctaj maxim Pobeda Dudeştii Vechi a realizat sîmbătă scorul etapei a IX-a în Divizia D Timiş şi totodată cel mai clar succes al său din 2012-´13, 6-0 cu mai modesta oaspete AS Peciu Nou, antrenorul „bulgarilor”, Petre Mirciov, admiţînd că în ciuda scorului alb înregistrat la pauză „n-am avut cu adevărat emoţii…” şi remarcînd interesul sporit înregistrat în rîndul suporterilor din zonă: „Felicit şi împătimita noastră galerie, şi cea cu tineri, şi cea cu bătrîni, spectatori care cu adevărat ne împing de la spate. Le mulţumesc şi lor, remarcăm că sunt în număr tot mai mare alături de noi…”

Iar iubitorii de fotbal din vestul judeţului Timiş, prezenţi în număr de peste 200 la jocul de sîmbătă de la ora 11, au avut ce vedea după pauză, şi anume un adevărat recital cu goluri marcate numai cu piciorul, tot la 5 minute, dintre care patru în intervalul 46-60, dar asta după ce portarul neînvinsei, Gyuri Stoianov, a apărat în minutul 40 un şut din apropiere al celor din Peciu Nou, la o eroare defensivă a Pobedei… „Ne-am adus aminte la pauză că suntem pe primul loc”, ne-a explicat Mirciov, care a remarcat în mod deosebit afluenţa de public la duelul de D dintre „Vechi”, Dudeştii, şi „Nou”, Peciu: „Chiar îi spuneam preşedintelui clubului nostru, pe la 11 fără zece, uită-te că stau oamenii la coadă să intre la meci. A crescut interesul şi în ritmul acesta vor ajunge să stea pe două rînduri la derby-urile ce urmează. Au venit iubitori ai fotbalului din toată zona, de la Valcani, Cheglevici, Beba, Sânnicolau Mare… Vestea se duce din gură în gură, căci am văzut spectatori pe care nu prea îi observam la meciurile noastre acum un an”.

Clubul Pobeda are foarte bunul obicei de a emite bilete de meci contracost, spectatorii fiind bucuroşi să dea un ban pentru echipa lor favorită, şi iată că bunele rezultate ale unei lidere căreia îi mai ţin trena Mama Mia şi CS Ghiroda, învingătoare şi ele la scor sîmbătă, au lungit coada la intrarea în arenă.

„Cei de la AS Peciu Nou nu sunt singurii din divizie care luptă din răsputeri dar nu pot duce meciul decît pînă la un anumit punct. Pînă la pauză a fost echilibrat, căci toate echipele care vin aici se închid, şi deşi am avut unele ocazii, n-am concretizat. După pauză, cînd le-am spus că jucăm nu cu Ghiroda sau Mama Mia, şi că ar fi păcat să nu cîştigăm înaintea celor 4 partide de foc ce ne aşteaptă, ne-am dat drumul la goluri. Oaspetea a rezistat prima repriză dar a căzut fizic complet în cea de-a doua”, a mai spus antrenorul Pobedei, Mirciov.

Kalapiş a deschis scorul în minutul 46, cu o reluare de la 6 metri, venind din spate, la centrarea lui Rusu, iar de-acolo s-au deschis baierele golurilor: în minutele 50, 55, 60, 77, 84…

Kalapiş avea de fapt să marcheze de două ori, la fel ca şi Vasilcin, în vreme ce Rusu şi Şerban, introdus la pauză, cînd Mirciov a efectuat şi cîteva permutări pe posturi, cîte unul. „Cel mai frumos în opinia mea a fost marcat de Rusu, cu o preluare la 17 metri şi şut cu stîngul, la păianjen. În prima repriză, ca atacant, nu i-a mers prea bine jocul, dar în cea de-a doua, ca mijlocaş, a mers mai bine”, a mai punctat Mirciov, care a apelat la Stoianov – Gabără, Piloiu (Boboiciov), Fibişan, Mirciov – Budur (Ciobanu), Vasilcin, Augustinov (Bodnar), Bratan (46, Şerban) – Rusu, Kalapiş. Pe bancă: Daju, Stoiov, Roncov.

Astfel, Şerban, intrat la pauză, a preluat rolul lui Rusu în avanposturi, acesta fiind retras mijlocaş dreapta, cu Augustinov ajungînd pe stînga, unde Bratan fusese substituit.

„Am avut şi o brigadă foarte bună şi frumoasă, cu două tinere domnişoare, şi astfel şi toţi pensionarii au fost şi ei mulţumiţi, să vadă fete frumoase la fotbal”, a mai glumit antrenorul liderului Pobeda. Nouă din nouă, înaintea unei deplasări la CFR…

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Pobeda: „Uită-te că stau oamenii la coadă, să intre la meci!”

  1. petru spune:

    dupa intrarea lui Serban au inceput si golurile:)

  2. Handrache spune:

    Felicitări Pobeda…!!

  3. daniel spune:

    hai pobeda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 8 = unsprezece

 


Alte articole legate de acest subiect: