Poli, din nou, la treabă

Fotbaliştii alb-violeţi au efectuat luni primul antrenament din acest an sub comanda cehului Dusan Uhrin, revenit la formaţia de pe Bega. Uhrin, pozînd pentru www.politimisoara.com la numirea sa, a anunţat că are la dispoziţie un lot de 33 jucători, care va fi definitivat după stagiul de pregătire din Spania. ”Sunt bucuros că m-am întors la Timişoara. Cunosc foarte bine acest colectiv, am lucrat aici un an şi jumătate. Suntem la începutul unei noi etape, una care este mai dificilă decât cea precedentă. În acest moment avem un efectiv de 33 de jucători, vom definitiva lotul după stagiul de pregătire din Spania”. Tehnicianul ceh s-a declarat adeptul unei formule de joc 4-4-2, care poate deveni, în funcţie de evoluţia jocului, un 4-3-3.

Daniel Stanciu, managerul echipei bănăţene, a explicat că singurii jucători la care se va renunţa sunt Chiacu şi Dukic. Oficialul timişorean nu a exclus întărirea lotului. ”Dacă vom mai aduce unul sau doi fotbalişti, va trebui ca aceştia să fie mai valoroşi decât ce avem acum, să evolueze în primul 11″.

La pregătiri s-a aflat şi portarul estonian Serghei Lepmets, care va fi testat în cantonamentele din Ungaria şi Spania. O altă noutate este Ionuţ Matei, împrumutat de la FC Botoşani.

Poli va pleca la Debrecen în primul cantonament al iernii, pentru perioada 12-17 ianuarie.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Poli, din nou, la treabă

  1. CP spune:

    Viorele, tot la fotbal te trage ata. E frumos in semicerc, dar parca tot in careu e mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 5 = zece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: