Poli II: autocar, maşină mică. Fără victorie şi pe jos…

Cînd se părea că inspirata introducere a lui Denis Radosav, ce evolua şi miercuri pe final, în succesul juniorilor A cu U Cluj, şi care a marcat vineri pentru 2-1 cu prima atingere a balonului, în urma unui corner a cărui execuţie a fost întîrziată de schimbarea efectuată de polişti, ar asigura şi cel de-al patrulea succes la rînd şi la unu pe „Ştiinţa”, a răsărit însă ca din pămînt acelaşi Staicu, egalînd pentru a doua oară după pauză pentru Autocatania: 2-2. Aşadar draw, locul 5 cu locul 4. Nici învingători, nici cu autocarul, cum era regula pentru Poli II la jocurile de acasă. Neavînd cu ce altceva să revină la „Dan Păltinişanu” decît cu autoturisme personale, cei de la „satelit” au trebuit să se descurce după joc…

… Iar noi am profitat de ocazie pentru a-l întreba din mers pe antrenorul Roberto Ivan, aflat pe banca alb-violeţilor în vreme ce Adrian Stoicov a luat loc în tribuna de structură metalică împreună cu Gheorghe Chivorchian şi Viorel Boiţ, care ar fi concluzia după al şaselea joc din 6 acasă în 2012 în care Poli II primeşte goluri: „Aşa cum data trecută am cîştigat în ultimul minut, acum am luat gol în ultima fază”. Aluzie la acel 2-1 cu Unirea Valea lui Mihai…

Cît despre componenţa lotului, de-acum şi fără Boştină, „de data aceasta l-am avut doar pe Dăruială, în rest numai tineri… Avem într-adevăr cele mai multe goluri marcate în serie dar la fel de uşor, pe naivitate, le şi primim”, Ivan adăugînd că „obiectivul era salvarea de la retrogradare”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Poli II: autocar, maşină mică. Fără victorie şi pe jos…

  1. nae catavencu spune:

    aloooo domnu!!!! sctie despre meci nu impresii personale!!

  2. Aqwilla-Violla spune:

    E drept, e greu fara atatia, dar , desi Caransebesul avea pretentii la promovare, meciul a fost la discretia lui Poli! Pacat ca nu au intrat, cele doua „mingi” a lui Dubei, mai ales cea de sub bara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru − = 1

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: