Poli, în Antalya contra muntenegrenilor de la Rudar

FC Politehnica va juca în data de 11 februarie un prim meci amical al cantonamentului în Antalya, cu baza la Lara, contra grupării muntenegrene FK Rudar Pljevlja, o fruntaşă antrenată de Nebojsa Vignjevic. Următoarea adversară va fi desemnată dintre Mlada Boleslav şi Levski Sofia, fiind declinată potenţiala dispută cu un club sud-coreean.

Poli se antrenează şi în Turcia, ca o a treia perioadă de pregătire, între 7 şi 15 februarie, în ideea în care, returul începînd în weekendul de 25 februarie, ar fi prea multe zile pînă la jocul de redebut cu Gaz Metan după revenirea în Timişoara de la Marbella.

Alb-violeţii au efectuat în Turcia ambele cantonamente ale iernii trecute, de această dată optînd pentru Debrecen, din 12 ianuarie, şi unde va juca un prim meci amical, în 17, de preferinţă „nu împotriva unei echipe de prima ligă”, conform dorinţei preşedintelui Chivorchian, iar apoi pentru Marbella, turneu pregătitor al cărui calendar de partide de verificare va fi definitivat în timp util, pentru reunirea lotului, programată luni 10 ianuarie.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − 4 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: