Poli în şcoli. Poli cu patronat din rândul autorităţilor?

Gheorghe Chivorchian, conducător al secund-divizionarei alb-violet, a spus vineri după-amiază, cu ocazia mediatizării proiectului „Prezent la şcoală, prezent pe stadion”, că „există o disponibilitate să intre în patronatul clubului”, cu referire la autorităţile locale, cu ai cărei reprezentanţi a avut o întrevedere în cursul dimineţii, la Consiliul Judeţean. Cât despre proiectul dezvăluit astăzi, „a avut la bază o idee comună Poli – Joma”, după cum a explicat Daniel Stanciu, manager al echipei, văzându-l ca un „mod de promovare şi pe viitor a clubului nostru”.

Despre proiectul ce se doreşte a fi extins şi în semestrul al doilea al anului şcolar în curs, Gheorghe Chivorchian a explicat că se va derula în data de 29 noiembrie, la Colegiul Tehnic „Regele Ferdinand”, respectiv pe 30 noiembrie, la Grupul Şcolar Agricol, cu începere de la ora 12, şi va consta în jocuri de minifotbal cu două reprize a câte 15 minute, lotul primei echipe a secund-divizionarei poliste urmând a fi împărţit în două formaţii care vor sta faţă în faţă în formule de 5 plus 1. „Echipa liceului va evolua în echipamentul pus la dispoziţie de organizatori iar elevul cu cea mai bună prezenţă din şcoală va fi recompensat cu un laptop de către sponsori. Clubul va oferi bilete de intrare la jocurile lui Poli pentru 100 de elevi care au prezenţa cea mai bună la cursuri”, a adăugat Chivorchian.

„Este un proiect cred unic în România, pentru care avem girul Ministerului Învăţământului, fiind o campanie pentru prezenţa elevilor la şcoală”, a spus şi Daniel Stanciu, manager al echipei poliste.

Cele două unităţi timişorene cu profil de învăţământ tehnologic au fost alese tocmai datorită numărului mare de absenţe înregistrat în această toamnă, cu 500.000 pe luna octombrie la nivel liceal. „Există un fenomen al absenteismului”, au remarcat interlocutorii, explicând faptul că prin intermediul iniţiativei sub sloganul „Prezent la şcoală, prezent pe stadion”, clubul alb-violet precum şi partenerii săi în acest proiect, şi anume Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş, sponsorul tehnic Joma, precum şi Buziaş SA, care în vară a demarat un contract pe o perioadă de 2 ani cu gruparea polistă, respectiv Porsche, intenţionează să „aducă sportul în şcoală, pentru a aduce copiii în şcoală”.

 


Acest articol a fost publicat în Fotbal, Poli Timişoara, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Poli în şcoli. Poli cu patronat din rândul autorităţilor?

  1. Florian spune:

    Ar fi o treabă bună dacă s-ar combina autoritățile locale pentru preluarea frîielor Politehnicii. Numai că alde Chivorchian și Stanciu trebuie neapărat să-și ia tălpășița. Nu dau autoritățile locale bani și să conducă moldoveanu. El trebuie să plece neapărat. Este un golan, un vechil care se poartă prin club de parcă ar fi pe moșia sa de la Bacău. Autoritățile să aibă grijă cu cine pleacă la drum. Este un moment de răscruce, dar și vremea ca Timișoara să scape de astfel de intruși. Mai cu seamă că Timișoara ar putea avea 51% din acțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − = unu

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: