Poli irosește două puncte cu Juventus București

După o perioadă cu multe succese, Politehnica Timișoara nu a reușit sâmbătă la amiază decât un egal, 1-1 (1-1),  în fieful penultimei clasate din serie, Juventus București.

Cu o formulă puțin stranie, cu mulți jucători de la echipa a doua în primul ˝11˝, bănățenii au suferit la capitolul construcție, lipsa de experiență și de omogenitate fiind vizibilă în jocul prestat. Fără Ricketts, Tameș, Curtean, Sepsi, Zăgrean, absenți din diferite motive, precum și Goga, Gorobsov, Chiș sau Ilie, doar pe banca de rezerve, Poli nu a izbutit a cincea victorie consecutivă…

Timişorenii au început în forță partida, deschizând rapid scorul, în minutul 10, când Florin Sandu l-a servit excelent pe Mera (foto prima pagină), care a înscris cu capul, învingându-l pe portarul gazdelor, Anghelache. A urmat însă o perioada de relaxare în jocul timișorenilor, concretizată prin golul egalizator reușit de Țene, care l-a lobat elegant pe Lepmets, la finalul unei faze în care întreaga linie defensivă bănățeană poate fi învinuită.

Nici pauza nu s-a dovedit a fi un sfetnic bun pentru elevii lui Vali Velcea, alb violeții evoluând modest și în al doilea mitan. Singura ocazie notabilă a venit în minutul 85, când Anghelache, ieșit din poartă, a degajat greșit, mingea ajungând la Dorin Goga, proaspăt introdus pe teren, care nu a reușit sa-l lobeze pe portarul bucureștean. Așadar două puncte irosite aiurea de Poli Timișoara împotriva penultimei clasate. Urmează ˝lanterna roșie˝, Arieșul Turda.

În ciuda distanței considerabile, suporterii alb-violeților nu au ratat deplasarea la București, aceștia dominând fondul sonor pe parcursul întregii partide disputate pe stadionul din Colentina.

Juventus București – Politehnica Timișoara 1-1 (1-1)

Stadion ˝Juventus˝, sâmbătă, 12 noiembrie, ora 11, teren execrabil, timp frumos

Au marcat: Mera (minutul 10); Țene (minutul 36).

Poli Timişoara (antrenor: Valentin Velcea): Lepmets – Mera, Scutaru (cpt.), Zaluschi, Sava – A. Popa (77, Goga), Fuchs, Poparadu, Sandu – Popovici (69, Chiș), Axente (90, Rocha).

Pe bancă: Kirev – Fl. Ilie, Gorobsov, Pătraş.

Juventus (antrenor: Constantin Schumacher): Anghelache – F. Amet (cpt.), Ct. Păun, Bârsănel, Olteanu – Bănuţă, Daia(Ianuș), D. Grigore, Ţene(Goșman) – Liuba(Florea)- Al. Marin.

Pe bancă: Cioloca -V. Rotaru, M. Stoica, Stănică

Cartonașe galbene: Amet, Grigorie/Axente

Arbitru: Adrian Cojocaru (Galați); Asistenți: Eduard Dumitrescu (Pitești), Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea)

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Poli irosește două puncte cu Juventus București

  1. PariuriBet spune:

    a doua repriza a fos oarte slaba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 × = saptezeci doi

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: