FOTO: Parța – Jebel 3-3. Portar eliminat, portar accidentat, jucători de câmp între buturi

Etapa de Paști în Campionatul Judeţean Timiș a avut parte de un meci în Seria a II-a în care formaţiile și-au pierdut portarii și inevitabil au suferit: Flacăra Parţa – FC Jebel 3-3 (1-2).

În această dimineaţă din Sâmbăta Mare, de la ora 11, pe terenul din Parţa au evoluat în cadrul etapei a XX-a din liga a V-a timișeană ocupanta locului secund în Seria a II-a, echipa din localitate Flacăra, şi vizitatorii de la FC Jebel, iar întâlnirea s-a încheiat la egalitate, 3-3 după 93 de minute, dar gazdele ar fi putut lua la potou toate cele trei puncte dacă Petru Pătruică n-ar fi şutat slab la colţul lung de la 8 metri lateral stânga după ce scăpa singur spre poartă în ultimele secunde, fază în care apărătorul buturilor oaspeților a reţinut mingea fără probleme.

Meciul a început cum nu se poate mai rău pentru localnici, căci în minutul 10 portarul a prins mingea în mâini în afara careului de 16 metri în faţa atacantului Lupşescu şi arbitrul a acordat corect lovitură liberă, eliminându-l pe tânărul portar Claudiu Ungureanu, al cărui loc a fost preluat de un jucător de câmp, Gheorghe Sabău. Iar lovitura liberă a fost transformată în gol de Radu Jude, care a reuşit 4 goluri în patru etape.

La un nou contraatac al oaspeţilor, Alin Nicola a dublat avantajul echipei sale, 0-2. Până la pauză, gazdele au redus din diferenţă prin Dragotescu în minutul 33.

Au apărut apoi probleme și pentru portarul oaspeţilor, care pentru a treia oară în primele 35 de minute a cerut intervenţia medicului, părăsind terenul accidentat, moment în care în poartă a intrat un jucător de câmp, Răzvan Ciobanu.

La reluare, trupa lui Daniel Drăgan a reuşit egalarea în minutul 55 prin acelaşi Dan Dragotescu, cu un şut de la 17 metri sub transversală: 2-2. Gazdele au crezut în victorie și au atacat poarta mai des dar, pe contraatac, oaspeţii au punctat pentru 2-3 în minutul 66 prin Ardeiu Lupşescu, cu largul concurs al portarului improvizat, care i-a pasat greşit.

Golul egalizator a plutit în aer şi a căzut cu patru minute înainte de final prin reuşita lui Cristian Ismail, care a finalizat cu şpiţul din 7 metri, în urma unei centrări din corner a lui Pătruică.

*

Flacăra Parţa: Claudiu Ungureanu – Andrei Bîce, Valentin Andruşcă, Adrian Milovan, Raul Solonca (min. 80, Marius Mladenov), Cristian Ismail, Gheorghe Sabău, Ştefan Hugyesz, Petru Pătruică, Andrei Aioanei (min. 65, Sorin Diaconeasa), Dan Dragotescu.

Antrenor: Daniel Drăgan.

Pe bancă: Laurenţiu Moigrădean şi Beniamin Vidaci.

Au lipsit: Gigi Pais, Raul Ionescu, Bogdan Andriuca şi Daniel Nicolaescu – toţi accidentaţi.

FC Jebel: Ionuţ Ciobanu (min. 37, Alexandru Petrişor) – Daniel Cucu, Robert Bulz, Mihai Ciobanu, Dorel Vinca (min. 87, Cornel Petruş), Radu Jude, Dan Apăvăloae, Alin Nicola, Răzvan Ciobanu, Ardeiu Lupşescu, Alexandru Bercea.

Antrenor: Teodor Petruş.

Au lipsit Gabriel Gaje, Alexandru Ţepele, Constantin Coţofan, Octavian Ardelean, Ilie Marocico, Alex Pop şi Ovidiu Petruş, din motive medicale.

* clic pe imagine pentru mărire; Flacăra Parța în galben-negru, FC Jebel în violet

Au arbitrat: Claudiu Gaitin – Daniel Paşca şi Alexandru Ghiurcan. Observatori: Alexandru Onaca şi Aurel Bobu.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: