Portarul Ionescu egalează în prelungiri, AS FC Bazoșu Vechi primește pentru a treia oară gol după minutul 90

A doua remiză a etapei, și tot cu rezultatul de 2-2, s-a conturat duminică după-amiază în prelungirile ultimului meci al rundei a X-a în Divizia D Timiș: AS FC Bazoşu Vechi – Flacăra Parţa 2-2 (0-0).

S-au înregistrat în ansamblul etapei patru victorii ale gazdelor și două succese în deplasare, respectiv două remize, cu un total de 30 de goluri marcate, dintre care 20 în dreptul amfitrionilor.

Puncte împărțite în ultimul joc al etapei a zecea din liga IV-a, disputat de la ora 15 între AS FC Bazoşu Vechi şi nou-promovata CS Flacăra Parţa, încheiat la egalitate, 2-2.

După o repriză albă, dar și o jumătate a mitanului secund pe măsură, golurile au început să curgă în ultimele 20 de minute. Mai întâi, oaspeţii au deschis scorul în minutul 70, prin Răzvan Plopeanu, din lovitură liberă de la 23 de metri: 0-1.

Gazdele au egalat cinci minute mai târziu prin reuşita golgheterului echipei, Vasile Mecleş, care a ajuns la ”cota” de 5 reușite. Iar localnicii au răsturnat scorul şi au condus cu 2-1 prin golul marcat de Alexandru Nichiforel în minutul 82.

Însă, în cel de-al patrulea minut de prelungiri, în urma unui corner al oaspeţilor, mingea a ajuns la portarul echipei, Ionescu, care ”urcase” în careul advers şi a marcat golul egalizator pentru echipa sa! 2-2.

Pentru cei din Bazoş, care au înscris după 3 înfrângeri la zero dar s-au ales în cele din urmă cu un singur punct, este cel de-al treilea meci în care au primit goluri după minutul 90, și anume cu CS Timișul Şag, ASO Deta şi astăzi cu nou-promovata din Parţa. Care bifează a doua remiză în deplasare, și tot cu 2-2, punând punct înfrângerilor la limită din precedentele două runde.

Clasamentul după zece etape în Divizia D Timiș și programul rundei a XI-a, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 9 = noua

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: