Prea retrasă și prudentă în ultimul meci acasă pe 2018: UTA – Daco-Getica București 1-1 (0-1)

Ziua națională și frigul pătrunzător au făcut ca ultima partidă găzduită de UTA în 2018 să se desfășoare în fața unei audiențe scăzute. De fapt, au fost prezenți cei mai fideli suporteri ai echipei, care au așteptat din partea favoriților o nouă victorie pe teren propriu. Dar, nu a fost să fie, deoarece oaspeții s-au prezentat neașteptat de bine, mai ales în prima repriză, pe care au dominat-o uneori autoritar.

De altfel, bucureștenii de la Daco-Getica au avut în componență sâmbătă la Arad cinci jucători care au evoluat în liga întâi. Formația de pe malurile Mureșului, măcinată de accidentări și de suspendări, s-a străduit în schimb să facă față adversarului. Pe alocuri a reușit acest deziderat, mai ales în repriza secundă, când, după ce a reușit egalarea, a ratat două ocazii de gol. Apoi, cei din capitală au revenit pe final, când puteau obține victoria, având și o bară.

 Popa 

S-a încheiat totuși 1-1, arădenii păstrând astfel avansul de 4 puncte în clasamentul Ligii 2 față de egalii lor pe ”Motorul”.

Aceleași metehne au apărut însă în jocul roșu-albilor, evoluând excesiv de prudent, cu atacantul Ciprian Rus prea retras. Când au ocupat poziții mai avansate, au apărut și ocaziile de gol. Dar, dacă vor scăpa de acest complex, cu siguranță vor apărea și rezultatele favorabile. Următoarea tentativă, sâmbăta viitoare de la 11:30, la Constanța, la căderea cortinei peste sezonul de toamnă în Liga 2…

*

UTA – Daco-Getica 1-1 (0-1)

Arad, 1 decembrie 2018; stadion Motorul; gazon sintetic; spectatori: 300.

Ionuț Popa: „Am dorit mult să câștigăm această partidă, dar ne-am lovit de un adversar tenace.”

Marius Baciu: „Am controlat prima repriză când ne-am creat ocazii de gol. UTA ne-a surprins în a doua parte a jocului. Chiar dacă vremea a fost potrivnică, partida a fost una reușită.”

Au marcat: 0-1 Călințaru (min. 31) cu un șut din afara în urma unei pase greșite a lui Stahl; 1-1 Costin (min. 46) care a șutat din careu la o centrare a lui Stahl.

UTA: Orlič – R. Iuga (min. 71 D. Dan), El Hasni, Benga, Copaci – Oprea, Coulibaly – Costin, Matei (min. 74 Isac), Stahl (min. 80 D. Popa) – C. Rus (cpt.).

Antrenor: Ionuț Popa.

Pe bancă: Bodea, Suslak, A. Iuga, Hrezdac.

Daco-Getica: Balauru – Dima, Cotigă, Motroc, Georgescu – Teut (min. 80 Stănescu), Călințaru (cpt.), Acolatse, Buștea – Nica (min. 54 Fildeș), Carabela (min. 90 Neacșu).

Antrenor: Marius Baciu.

Pe bancă: Gavrilaș, Iordănescu, Grigore, Ilie.

Cartonașe galbene: Copaci, Carabela.

Arbitri: Cristian Codrea – Radu Despa, Cristian Lucaci (Baia Mare). Rezervă: Cătălin Roman (Grădinari). Observatori: Cristian Petrean (Deva), Ion Mureșan (Timișoara).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× noua = 36

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: