Precupanu, blitz în repriza I contra Timișului Șag. Vasiliu, din Pobeda – Seceani la spital: ”De ce trebuia să aşteptăm aşa de mult după salvare!? Vă spun sincer, am tremurat lângă jucător”

Anunțată a începe marți cu o singură partidă, intermediara cu numărul 29 din Divizia D Timiș a avut parte până la urmă de două meciuri, noutatea din program venind și cu o explicație iar celălalt joc cu o gravă accidentare.

Echipa secundă a divizionarei ”C” din Lugoj s-a redresat după o serie de 3 înfrângeri pe teren propriu, depășind chiar campioana de toamnă, aflată însă deja la cel de-al șaselea eșec în 12 apariții în retur: CSM Lugoj II – Timişul Şag 3-0 (2-0).

Formația pregătită de Dafin Danciu a reuşit o victorie la scor de neprezentare în faţa ocupantei locului secund, prin golurile marcate de Sergiu Precupanu în minutele 30 şi 32 şi, în ultimul minut de joc, Bogdan Sărăcin, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată pentru fault în careu. În minutul 88, Cristian Bobu, de la oaspeţi, era eliminat de pe teren pentru două cartonașe galbene.

La fluierul arbitrului George Roman au jucat următoarele formaţii:

CSM Lugoj II: Pascotescu – Peptănuş, Oraş, Drăgan, Paulescu, Precupanu, Mărmăneanu, Secoşan, Ştefănescu, Cuculea, Sărăcin.

Antrenor Dafin Danciu.

A mai intrat Cincă.

Pe bancă: Mercheş şi Pîntea.

Timişul Şag: Burtic – Damian, Bobu, Palade, Cornel Bud, Beloescu, Denis Bud, Costescu, Alin Roşu, Râmneanţu, Anghel.

Antrenor Iulian Muntean.

Au mai jucat: Baldovina, Buruiană şi Raţiu. Nu a putut fi folosit Adrian Butura, fiind bolnav.

Dafin Danciu (antrenor principal CSM Lugoj II): ”Da, trebuia să jucăm mâine, dar la solicitarea celor de la Şag am fost nevoiţi să devansăm acest meci, chiar dacă nu s-a respectat regulamentul. Ieri după ora 10 am fost sunaţi şi am devansat acest meci pentru astăzi, dar a fost bine din punctul meu de vedere, căci am câştigat. Sunt bucuros că băieţii mei au luptat şi au reuşit o victorie pe care, sincer, nu o speram. Totuşi, băieţii merită felicitaţi la modul cum au abordat acest meci, chiar le-am dat o lecţie de fotbal”.

O altă victorie a gazdelor s-a consemnat și pe arena ”Hristo Stoichkov”, în fief-ul ”bulgarilor”, victorioși pe linie acasă în retur: Pobeda Dudeştii Vechi – AS Seceani 4-2 (3-1)

Au marcat: Ioan Kalapiş (min. 20), Toma Budur (min. 34), Daniel Vasilcin (min. 45+2) şi Sebastian Budur (min. 57), respectiv Laurenţiu Berar (min. 45+1) şi Alexandru Grigoraş (min. 68).

Este pentru prima oară din toamnă, din intervalul rundelor 13-15, ca AS Seceani să strângă 3 înfrângeri la rând. Dar mai regretabilă a fost accidentarea jucătorului vizitatorilor, Darius Vasiliu, la un duel aerian purtat în minutul 73 cu Ioan Kalapiş. Apoi, după multe minute de îngrijiri medicale, a fost transportat de urgenţă cu salvarea la cel mai apropiat spital, din Sânnicolau Mare. După cum ne-a relatat delegatul oaspeţilor, ”accidentarea sportivului este destul de gravă! Dar de ce trebuia să aşteptăm aşa de mult după salvare, circa 25 de minute!? Chiar vă spun sincer, am tremurat lângă jucător!”

Celelalte 7 meciuri ale celei de-a 12-a etape din retur se joacă mâine, miercuri de la ora 18. Clasamentul actualizat, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 + sapte =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: