Premiera filmului biografic ”Hristo Stoichkov” în România, la Filarmonica Banatul Timișoara, în 29 mai, iar generația de aur a Bulgariei vine în 15 august la Dudeștii Vechi, contra cea a României

Vineri 29 mai, la orele 19, sala Filarmonicii Banatul din Timișoara va găzdui premiera în România a filmului biografic ”Hristo Stoichkov”, eveniment cu participarea fostului fotbalist semifinalist al Campionatului Mondial, în organizarea Uniunii Bulgare din Banat, a Consulatului Onorific al Republicii Bulgară în țara noastră, prezidat de Gheorghe Nacov, primar al localității timișene, a Primăriei comunei Dudeștii Vechi, și a Primăriei Timișoara.

Totodată, în cadrul celebrării a 275 de ani de la sosirea bulgarilor în Banat, la Dudeștii Vechi, ziua de 15 august va include revenirea lui Hristo Stoichkov în Timiș, împreună cu generația de aur a Bulgariei și alți invitați de vază, nefiind exclusă prezența unor legende ca Romario, Cruyff ori Koeman, ocazie punctată cu un joc demonstrativ cu generația de aur a României.

Reprezentantul lui Stoichkov a fost prezent în această seară la Dudeștii Vechi, asistând la jocul Pobeda – CS Ghiroda, într-un periplu în Timiș pentru a pune la punct detaliile premierei de săptămîna viitoare.

Derby-ul de podium de la Dudeștii Vechi a fost tranșat cu 1-0 (0-0) de Pobeda, în minutul 83, cu un șut de la 20 de metri expediat de Vasilcin dintr-o lovitură liberă, la colț, sus. Novac și Tulcan au mai ratat pentru ”bulgari” într-un joc echilibrat.

Pobeda Dudeștii Vechi: Stoianov – Fibișan, Kalapiș, Gabără, Blaga – Rafael Mirciov – Vasilcin, Boboiciov (30, Augustinov), Rusu – Tulcan (85, Tranculov), Novac (88, Șerban).

Pe bancă: Szofran – Niță, Gheorghe Mirciov.

Cu aceste rezultate, Mama Mia are 76 de puncte, Pobeda 61, iar Chișoda și CS Ghiroda cîte 60, cu 5 etape înaintea finalului.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Exclusiv, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ sase = 13

 


Alte articole legate de acest subiect: