Previziuni infirmate: răpusă acasă în prelungiri cu 1-2, Auto învinge cu 2-1 la Peciu Nou, în minutul 90, prin Boldea

Roata fotbalului se învîrte uneori nebunește, de la amar la bucurie în nici cîteva zile, cazul lui FC Auto Timișoara, care a recuperat sîmbătă la Peciu Nou ceea ce risipea miercuri în Freidorf, și tot în ultimele secvențe ale jocului.

Dacă oaspeții au încheiat cu zîmbetul pe buze, în schimb amfitrionii, în frunte cu… primarul localității, au fumegat la adresa unor erori de arbitraj ale brigăzii Brat – Martinovici, Filip, declarîndu-se ulterior profund dezamăgiți dar și cu gîndul la retragerea clubului din competiție.

Atacantul Boldea a marcat golurile victoriei echipei pregătită de Petre Vlătănescu pe finalurile celor două reprize, mai întîi în minutul 44, după o pătrundere pe dreapta, șutînd printre picioarele adversarului, iar apoi cu o lovitură de cap la centrarea lui Taub, în minutul 90: 1-2.

Fără portarul Ionescu, suspendat pentru faultul din postură de ultim apărător în urma căruia Arsenal Flacăra Făget se impunea miercuri din penalty în prelungiri la Timișoara, FC Auto a infirmat zvonurile iscate în jurul acestei deplasări la Peciu Nou, cum că ar dovedi clemență față de situația ingrată a gazdelor, și din contră, le-a dat lovitura pe final, ceea ce a turnat gaz pe focul spiritelor încinse ale amfitrionilor.

Cine a zvonit pe firul scurt, mai greu de detectat, dar cei de la FC Auto ne-au spus că au pus capac supozițiilor cu care li se dădeau tîrcoale.

Cei din Peciu Nou, copleșiți de spectrul retrogradării, în a cărei horă se duelează cu Real Dragșina și nu numai, aveau să egaleze în minutul 60, Alexandrescu fructificînd o centrare expediată de Dobrilă de pe flancul stîng, dar nu și-au temperat revolta, avînd pe final de reproșat arbitrilor un gol invalidat pe motiv de ofsaid, și nu numai.

Degeaba a fost calmat anturajul amfitrionilor în cursul partidei, căci la final le-au spus pe toate…

Una peste alta, la capătul unui duel deschis, pe contre, și care putea fi adjudecat de ambele tabere, FC Auto a revenit la 0 în clasamentul adevărului, complicînd în schimb soarta celor din Peciu Nou. Care au tras singuri concluzia, la amar… ”Ne-ați îngropat!”

”N-am auzit așa explicații din partea asistentului, cum că dacă era la Champions League îl felicitau pentru decizia luată. Am făcut un joc în general bun dar am fost văduviți de greșeli de arbitraj, din partea unui arbitru pe care nu l-am văzut în viața mea, și despre care am înțeles că a venit din Spania. Adevărul este că ne-am săturat pînă peste cap de ei, de felul lor de a greși și a-și bate joc de eforturile noastre. A fost un penalty clar la șutul expediat de Matei, care deviază în mînă… dar nimic! Matei a mai contribuit la altul, a șutat, portarul a respins, și Dobrilă a reluat în plasă, dar s-a semnalizat ofsaid. Cred că renunț, să-și tot bată lumea joc de noi. S-au adunat, a mai fost și cu Dumbrăvița, când ne spuneau <nu știu, din instinct am ridicat>, și din instinct am pierdut două puncte. Sau cu Nerău, la faza penalty-ului… Sunt de 8 ani antrenor și simt că nu mai vreau să continui așa”, a spus Mihai Dorobanțu, de la AS Peciu Nou.

AS Peciu Nou: Vlad – Teslariu (Scutelnicu), Ismail, Butnaru, Antemie – Ciumacenco, Matei, Bărbosu (Lakatos), Handrache – Dobrilă, Formagiu (Alexandrescu).

Pe bancă: -.

FC Auto Timișoara: Ilie – Agoston, Cine, Kosak, Taub – Al-Helou (75, Pitic), Nagy – Schipor (79, Boceanu), Buda (64, Sturza) – Boldea, Rotaru (46, Cicoară). 

Pe bancă: Cîmpan – Avădanei, Micu.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− trei = 4

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: