Prim punct în retur, al doilea joc în acest campionat fără gol primit, după 7 luni: CSM Lugoj – Național Sebiș 0-0

CS Național Sebiș, ultima din prima jumătate a ierarhiei Seriei a IV-a în Liga 3, n-a semnat prima victorie în sezonul de primăvară nici la cea de-a șasea încercare, în deplasare pe malurile Timișului, unde penultima clasată, CSM, i-a ținut piept vineri de la ora 17 în etapa a XXI-a, bănățenii izbutind astfel să încheie fără gol primit prima reprezentație după nu mai puțin de 210 zile respectiv 18 runde: CSM Lugoj – CS Național Sebiș 0-0.

Înfrângeri peste înfrângeri pentru lugojeni în prima treime a returului, cu 1-2 și 0-1 pe teren propriu, de două ori cu 3-1 și apoi cu 4-2 în deplasare, dar și un prim punct în 2019 pentru elevii lui Călin Cojocaru – foto, care însă nu le îndulcește cu mai nimic situația din subsolul clasamentului. Nu însă și întâiul triumf în noul an pentru cei din Sebiș, învinși în precedentele deplasări din sezonul de primăvară, cu 1-0 la Dumbrăvița și cu 3-1 la Cermei, fără a se impune nici acasă, 3-3 cu cei din Lipova, 1-2 cu ACS Industria Galda și 1-1 cu Crișul Chișineu Criș.

Cu alte cuvinte, CS Național nu s-a mai impus în Liga 3 din 30 noiembrie 2018, 2-1 acasă cu CS Ocna Mureș, acum peste 4 luni, iar în deplasare din 16 noiembrie, 0-1 la Ghiroda. 

Rezultat la care arădenii ar fi putut nutri speranțe și în această după-amiază, la finele căreia oponentele au trecut pe rând pe lângă victorie. Implicit, nici una dintre echipe nu se poate mulţumi cu această remiză, pe fondul unui final dramatic, ce a mai îmbujorat anosta dispută.

Gazdele au avut cea mai mare ocazie de gol cu un minut înainte de final, prin noul intrat Cărăbaş, singur în preajma careului mic, de unde a şutat în portarul Gakos. După care Enciu, în minutele de prelungiri, avea de câștigat dacă rămânea pe picioare, scăpat singur fiind spre buturi. Național a solicitat o lovitură de la 11 metri, fluierul nu s-a auzit, numai cel final, puțin mai apoi…

Zero în dreptul golurilor primite de lugojeni doar pentru a doua oară în acest campionat, precum în etapa a III-a, 0-0 aici și cu CSM Școlar Reșița, pe 7 septembrie 2018.

Cei din Sebiș au amânat primul triumf din 2019 pentru sosirea hunedorenilor, lugojenii speră la ceva asemănător în duelul suferinței, marți după-amiază pe ”Soda” din Ocna Mureș. Apoi, vineri, înapoi pe Mureș, cu fruntașa din Lipova…

Ilie Rotariu ne-a spus că ”a fost un meci bun din punctul meu de vedere, care pe care, la fel și în final. Ambele echipe puteau câştiga dar rezultatul este cred echitabil. Oaspeţii au cerut un 11 metri dar nici vorbă de 11 metri!”

CSM Lugoj: Andrei Filip – Daniel Filip, Giuga, Miculescu (cpt), Bogdan David (min. 60, Mihoc), Kim, Folarin, Maier, Ankomah, Onțel (min. 80, Cărăbaş), Hrudei (min. 73, Gakou).

Naţional Sebiș: Gakos – Pop (min. 77, Deliman), Lezeu, Forizs, Dărăban, Ember,  Teședan, Susan (min. 63, Petculescu), Szekely (min. 46, Mateucă), Vereș – Enciu (cpt).

Au arbitrat: Roxana Recorean ( Mediaș) – Emeric Tocai, Adrian Epure (ambii din Sibiu). Observator de arbitri Cornel Pantea (Oradea), iar delegat de joc Nicolae Dima (Gorj).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + = zece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: