FOTO. Primarul Filimon, pe final: ACS Ghiroda – Giarmata 1-0. Millenium, cu Anagor și Todorov. Și tot pe sintetic…

Gazonul artificial din preajma arenei ”Dan Păltinișanu” a salvat situația în jocurile amicale ale iernii din ultimele săptămâni, fiind astăzi o gazdă cu atât mai primitoare în condițiile unei vremi mult mai blânde, ceea ce a influențat și starea suprafeței de joc.

ACS Ghiroda – CS Millenium Giarmata, partidă de verificare încheiată cu scorul de 1-0 (0-0) în favoarea grupării de eșalon inferior, s-a derulat așadar tot pe terenul sintetic din complexul sportiv ”Dan Păltinişanu”, precum alte întâlniri ale zilei.

Iar liderul din liga a IV-a timişeană şi divizionara C din Giarmata, reprezentând un eşalon superior, au oferit un meci frumos, antrenant, cu ocazii la ambele porţi, victoria revenind în cele din urmă grupării din Divizia D Timiș, printr-un gol marcat cu cinci minute înainte de final.

Autor în favoarea galben-albaștrilor, Brian Filimon, cu un şut din 8 metri, la o fază foarte bine lucrată de Dochiţa. Așadar o revenire spectaculoasă pentru primarul localității Măureni din județul Caraş – Severin, cu gol, ce a echivalat cu o nouă victorie în amicale pentru liderul timişean.

De menţionat că roșu-albii din Giarmata au rezolvat legitimarea lui Todorov şi Anagor, care s-a reîntors la echipă, în schimb Buzducea plecând la Hațeg după două meciuri de pregătire iar juniorul Cristian Mandachi fiind cooptat de Centrul de Excelenţă Timișoara.

ACS Ghiroda: Ciui – Firuţ, C-tin Popa, Gavriluţă, Mureşan, Naidin, Filimon, Baranyi, Pătraşcu, Mancaş, Budur.

Antrenor: Vlad Bura.

Au mai jucat: Dubou, Centea, Stanciu, Dochiţa şi juniorul de 16 ani Petrică Andreşoiu.

Millenium: Miklos jr. – Soare, Maghici, Todorov, Ciobănică, Mihai Olariu, Artimon, Stoica, Ghighilicea, Florin Olariu, Anagor.

Antrenor: Răzvan Leucă.

Au mai jucat: Marinca, Ştefănescu, Domşa, Nicoară, Pricop, Cohuţ.

Au arbitrat: Elisei Balaj – Denis Mihăescu şi Daniel Avădanei.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: