Programul etapei I din Divizia D Timiș. Adunarea Generală ordinară a membrilor afiliaţi la AJF Timiş, la Giarmata

Doar 70 de delegați au fost prezenți sâmbătă de la ora 11 la Casa de Cultură din localitatea Giarmata la Adunarea Generală ordinară a membrilor afiliaţi la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Timiş, în condițiile în care forul în cauză se mândrește cu nu mai puțin de 123 de grupări afiliate.

N-au lipsit în schimb Dănuţ Laţa, Florian Mierea, Nicolae Grigorescu şi membrii comisiilor de pe lângă AJF Timiș, aprobându-se ordinea de zi (vezi foto) cu unanimitate de voturi şi mandatându-se Comisia de Competiţii pentru stabilirea programului etapelor din cadrul campionatelor organizate de AJFT. S-au aprobat totodată hotărârile Comitetului Executiv al AJFT din 7 august 2015 și 28 iunie 2017 iar ca luare de cuvânt preşedintele forului timișean, Dănuţ Laţa, aflat în ultimul său mandat, ce va lua sfârșit în februarie 2018 ca punct final după 35 de ani în frunte, a mulţumit tuturor cluburilor reprezentate la întrunire și participantelor la întreceri în general, ”numai cu ajutorul dumneavoastră putem să avem cele mai multe echipe, așa cum este cazul în campionatele organizate de AJF Timiș”.

După încheierea Adunării Generale, delegaţii cluburilor din liga a patra s-au reunit într-o altă încăpere pentru derularea tragerii la sorţi a ţintarului ediţiei 2017-2018, anunțată a începe peste nici două săptămâni, însă din totalul de 18 emisari au fost prezenţi numai 15, lipsind cei de la Peciu Nou, Sânnicolau Mare şi CSM Lugoj, în numele echipei a doua a clubului. Apropo de care secretarul general al AJF Timiș, Florian Mierea, a explicat că în cazul în care lugojenii nu vor depune cererea de înscriere până în data de 5 august, în locul lor vor participa în întrecere cei de la Flacăra Parţa, pe baza faptului că au obținut în precedenta ediție cel mai mare punctaj în comparație cu Autoliv Lugoj şi Rapid Săcălaz între ocupantele locurilor secunde din seriile ligii a cincea, Campionatul Județean Timiș.

Tragerea la sorţi a numerelor de concurs a dat următorul rezultat: 1. CS Progresul Gătaia, 2. CS Timişul Şag, 3. AS Flacăra Făget, 4. CS Unirea Tomnatic, 5, AS Seceani, 6, AS Progresul 1906 Ciacova, 7. ASO Deta, 8. AS Pobeda Dudeştii Vechi, 9. AS Bazoşu Vechi, 10. CS Unirea Sânnicolau Mare, 11. CSM Lugoj II sau Flacăra Parţa, 12. ACS Voinţa Maşloc, 13. AS Peciu Nou, 14. CS Cocoşul Orţişoara, 15. ACS Murani, 16. AS Voinţa Biled, 17. ACS Dumbrăviţa şi 18. CS Avîntul Periam.

Prima etapă din campionatul care va demara în 11 august propune meciurile Gătaia – Periam, Şag – Dumbrăviţa, Făget – Biled, Tomnatic – Murani, Seceani – Orţişoara, Ciacova – Peciu Nou, Deta – Maşloc, Dudeştii Vechi – Lugoj sau Parţa şi Bazoşu Vechi – Unirea Sânnicolau Mare, iar fiecare rundă se va derula în general în câte 3 zile.

În legătură cu zilele în care echipele vor găzdui meciurile, pentru vineri după-amiază s-au anunțat cei din Şag, Dudeştii Vechi și Sânnicolau Mare, sâmbăta de la ora 11 cei din Maşloc, chiar pe terenul din Maşloc, dar și Deta, Peciu Nou, Dumbrăviţa şi Gătaia, după care sâmbătă după-amiază formațiile din Făget, Periam şi Orţişoara, iar duminică de la ora 11 lugojenii respectiv după-amiaza Tomnatic, Seceani, Ciacova, Bazoşu Vechi, Murani şi Biled.

Perioada limită de înscriere în campionatele organizate de AJF Timiş pentru sezonul 2017-2018 este 5 august, aprobată şi în Adunarea Generală de sâmbătă cu ”amenințarea” că nu vor exista compromisuri.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ unu = 7

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: