Rapid, nemulțumită în ședința AJF. Programul etapei I în Campionatul Județean Timiș 2016/7

Liga a V-a timișeană va demara pe 20-21 august, la finalul săptămânii viitoare, în condițiile în care nu a retrogradat nimeni, ci doar în absența echipelor care s-au retras din campionat, Variaş respectiv Becicherecu Mic, start conform celor expuse astăzi la ședința cu reprezentanții cluburilor din Campionatul Județean Timiș, la sediul AJF, unde s-a consemnat o prezenţă redusă a trimișilor din Seria a III-a, doar 5 delegaţi din 16 onorând cu prezenţa. Altfel, Rapid Săcălaz s-a arătat nemulţumită de repartizarea sa, fiind mutată din Seria a II-a în Seria I…

Astăzi de la ora 11 şi până cu mult după ora 13, la sediul AJF Timiș, în sala de conferinţe, a avut loc consfătuirea cu delegaţii din liga a V-a, prezidată de preşedintele forului, Dănuţ Laţa, secretarul general AJF Florian Mierea şi Nicolae Grigorescu, pe sectorul împărţirii dreptăţii pe dreptunghiul verde.

 

Au fost prezenţi 33 de delegaţi şi antrenori ai formațiilor din acest eşalon, care doresc participarea și în continuare în acest campionat, cu părere de rău prezenţa reprezentanților grupărilor din Seria a III-a fiind foarte redusă, mai exact din 16 participante au onorat cu prezenţa numai 5 delegaţi.

Nu a retrogradat nici o echipă, numai cele două trupe care s-au retras din campionat, Variaş și Becicherecu Mic, pe când Gruni a fost exclusă. Cea mai nemulţumită delegaţie a fost cea de la Rapid Săcălaz, club care a fost mutat din Seria a II-a în Seria I. Cei de la Rapid s-au arătat foarte surprinşi de această mutare, rămânând în continuare la sediul AJF pentru o rezolvare favorabilă, de revenire în seria în care au activat.

Şi delegatul Mureșului Cenad a fost nedumerit în privinţa baremului de arbitraj achitat pentru… două brigăzi de arbitri, în condițiile în care meciul nu s-a mai disputat, deoarece oaspeţii nu s-au prezentat la joc. Nicolae Grigorescu i-a spus să aducă chitanţele şi va primi baremul înapoi.

Totodată, Grigorescu le-a adus la cunoştinţă tuturor celor prezenţi despre multiplele schimbări legate de legile jocului, promițând că se va implica mai mult la nivelul acestui eşalon, faţă de anul precedent. Iar apoi s-a trecut la tragerea la sorţi şi întocmirea ţintarului în cele trei serii.

Dar iată programul din prima etapă, care va inaugura sezonul pe 20 şi 21 august de la ora 18, probabil cu modificări până la startul campionatului.

Seria I

 1. AS Grabaţ – 16. Vulturii Comloşu Mare;
 2. Voinţa Şandra – 02. Unirea Jimbolia;
 3. Plavii Delia Sâmpetru Mare – 03 Voinţa Sarafoleana Saravale;
 4. Rapid Săcălaz – 04. Pobeda II Dudeştii Vechi;
 5. Unirea Tomnatic – 05. Unirea II Sânnicolau Mare;
 6. Mureşul Cenad – 06. Mureşul Igriş;
 7. Dacia Cărpiniş – 07. Voinţa Valcani;
 8. AS Carani – 08. Tricoul 1 Iunie Timişoara.

Seria a II -a

 1. Ripensia II Timişoara – 16. Timişul Urseni;
 2. ASFC Jebel – 02. AS Gloria Remetea Mare;
 3. AS Corneşti -03. AS Utvin;
 4. Inter Foeni – 04. Gloria Uivar;
 5. Unirea Ghilad – 05. Milenium II Giarmata,
 6. AS Liebling – 06. Flacăra Parţa;
 7. ASO Deta – 07. Unirea Cerneteaz;
 8. AS Fortuna Covaci – 08. AS Recolta Calacea;

Seria a III-a

 1. Atletic Gavojdia – 16. AS Bazoşu Vechi;
 2. Avântul Topolovăţu Mare – 02. Voinţa Iosifalău;
 3. AS Buziaş 2013 – 03. Voinţa Sacoşu Turcesc;
 4. Voinţa Coştei – 04. Micro 1 Lugoj;
 5. Autoliv Lugoj – 05. Voinţa Tormac;
 6. AS Recaş – 06. AS Boldur;
 7. Gloria Moşniţa Nouă – 07 AS Bacova;
 8. Viitorul Ştiuca – 08. ASFC Real Dragşina.

În continuare, etapa a II-a se va derula pe 27 – 28 august; etapa a III-a 3-4 septembrie; etapa a IV-a 10-11 septembrie; etapa a V-a 17 – 18 septembrie; etapa a IV-a 24-25 septembrie; etapa a VII-a 1-2 octombrie; etapa a VIII-a 8-9 octombrie; etapa a IX-a 15-16 octombrie; etapa a X-a 22 – 23 octombrie; etapa a XI-a 29 – 30 octombrie; etapa a XII-a 5-6 noiembrie; etapa a XIII-a 12-13 noiembrie; etapa a XIV-a 19-20 noiembrie iar etapa  a XV-a în 26-27 noiembrie.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: