Progresul, în regres. Orțișoara – Gătaia 2-1 (2-1): FOTO

Atipic, un singur meci s-a jucat sâmbătă în Divizia D Timiș, Cocoşul bătând prin al doilea succes consecutiv acasă încă un piron în coșciugul cu destinația liga a V-a al vizitatorilor din Gătaia: Orţişoara – Progresul 2-1 (2-1).

Unicul meci de sâmbătă din cadrul etapei a 31-a în liga a patra timișeană s-a disputat la Orţişoara de la ora 18, între echipa locală Cocoşul şi ultima clasată Progresul, din Gătaia, iar trupa lui Gheorghe Chimiuc n-a alimentat speranţele oaspeților de a se salva de la retrogradare, învingându-i la limită, victorie conturată în prima parte a meciului. Echivalentă cu a cincea înfrângere consecutivă în deplasare a Progresului…

Din nou gazdele au avut numai 13 jucători înscriși pe raportul de joc, dar ”suficenţi şi buni”, cum i-a categorisit antrenorul echipei, Ghiţă Chimiuc, explicând că ”am avut un meci greu, chiar dacă oaspeţii ocupă ultimul loc. Dar vă spun că locul pe care îl ocupă este unul mincinos, au echipă bună şi arţăgoasă, ne-a creat probleme… Dar sunt mulţumit de jocul echipei mele, am avut şi patru goluri anulate dar două au fost sigur valabile. Plus de 5-6 ori au scăpat singur cu portarul Bota, ratând cu nonşalanţă din situaţii clare de gol. Cu siguranţă victoria noastră a fost pe deplin meritată!”

Gazdele au deschis scorul prin Flavius Ion în minutul 33, ca apoi Gabriel Gînju să dubleze avantajul pentru echipa sa. Oaspeţii au marcat din lovitură de la 11 metri cu cinci minute înainte de pauză prin Bogdan Pleşcan.

Tot în prima repriză, anularea întâiului gol a survenit după ce Corlăţeanu a şutat puternic din lovitură liberă de la 18 metri și mingea a nimerit transversala, revenind în teren iar Cristea înscriind din ofsaid. Gabriel Drăguţ l-a semnalizat, ca apoi tot el să anuleze un nou gol marcat de Ion în minutul 63 și tot din ofsaid.

Ambele echipe au avut și câte un jucător eliminat de arbitrul Elisei Balaj pentru cumul de cartonaşe galbene, primul încasând cartonaşul roşu Alexandru Olar în minutul 73, iar numai după două minute şi Ionuţ Arghilean…

*

Cocoşul: Ciui – Secotă, Solomon, Telios, Arghilean, Gînju, Motreanu, Semenea, Cristea (min. 65, Sobolu), Corlăţeanu, Ion (min. 88, Simulescu).

Antrenor Gheorghe Chimiuc.

Gătaia: Bota – Jinga, Ionesi, Mincu, Gavrilă, Istodor (min. 89, Verdeş), Pele, Crişan, Olar, Ichim (min. 76, Luca), Pleşcan.

Antrenor Cosmin Suşman, care a văzut meciul din tribună, fiind suspendat și suplinit de Manu Roşu.

Pe bancă: Hajdu şi Borlea.

Au arbitrat: Elisei Balaj – Gabriel Drăguţ şi Alexandru Ghiurcan. Observator de arbitri Cornel Avram iar delegat de joc Iosif Mânecan. În tur, 0-0.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + = cinci

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: