Progresul nu scapă de ”lanterna roșie”, Murani ia ascensorul. Amenzi şi sancțiuni record dictate de Comisia de Disciplină a AJF Timiș

Antepenultima etapă a ediției în curs în Divizia D Timiș a fost inaugurată vineri seară la Gătaia, unde gazda ultimă clasată a fost întrecută într-un meci cu goluri multe de o formație din a doua jumătate a ierarhiei, ACS Murani, de care s-ar fi apropiat la 4 puncte în cazul unei victorii.

Progresul Gătaia a pierdut cu 4-6 și a rămas astfel în posesia ”lanternei roșii” înaintea ultimelor două etape ale sezonului, amfitrionii pierzând în alcătuirea Bota – Verdeş, Mincu, Ionesi, Gavrilă, Luca, Crişan, Pele, Istodor, Jinga și Sofronie.

Antrenorul Cosmin Suşman n-a putut conta vineri de la ora 18 pe Pleşcan, Borlea şi Olar – suspendat, pe bancă rămânând doar Haidu.

ACS Murani a urcat în clasament, abordând deplasarea în componența Grigore – Stancu, Rudăreanu, Iosuf, Lihoni, Coman, Sorin Novac, Pitic, Prelipceanu, Argatu, Costescu. Antrenorul Cosmin Sîntean i-a mai utilizat și pe Roman şi Andrei Novac.

În altă ordine de idei, sancţiunile şi amenzile dictate zilele acestea de Comisia de Disciplină a AJF Timiș au fost cele mai mari în acest retur de campionat, un record cu nu mai puțin de 54 de etape de suspendare acordate la 21 de jucători şi un antrenor secund, consistente fiind și amenzile încasate de formațiile care nu s-au prezentat în etapa trecută. Iar terenul echipei Olimpia Darova a fost suspendat pentru 4 etape, suma record ce va vi încasată de casieria AJF Timiș conform sancțiunilor aplicate săptămâna aceasta totalizând 3.050 de lei.

În liga a IV-a, Sorin Tomoş (Bazoşu Vechi) a fost suspendat pentru 4 etape şi amendat cu 200 de lei, Emanuel Roşie (CSM Lugoj II) pe 3 etape şi amendat cu 150 de lei, Andrei Manoliu (Unirea Sânnicolau Mare) și Petrişor Ciontu (Seceani) vor sta câte două etape fiecare şi vor achita suma de 150 lei, antrenorul secund Viorel Moisă fiind la rândul său suspendat tot pe două etape de pe banca grupării din Orțișoara şi amendat cu 200 de lei.

Au primit câte o etapă de suspendare Eugen Pistriţu (Bazoşu Vechi), Alexandru Olar (Gătaia), Ionuţ Arghilean (Orţişoara) şi Bogdan Piloiu (Tomnatic), de menţionat fiind și aspectul că AS FC Bazoşu Vechi a fost sancţionat cu 200 de lei.

În liga a V-a, un număr de 5 jucători au fost suspendaţi, și anume Florin Sferle (Ghilad), pe trei etape şi amendat cu 200 de lei, Adrian Fiştea tot pe 3 etape şi amendat cu 150 de lei, identic pentru Marius Brişcan (Darova), în vreme ce două etape va sta pe tuşă Denis Golda (Ripensia II), amendat cu 150 de lei, iar o etapă Alexandru Melter (Găvojdia).

Terenul echipei Olimpia Darova a fost suspendat pentru patru etape şi clubul s-a ales cu o amendă de 500 de lei.

În liga a VI-a, un număr de 8 jucători au fost suspendaţi după cum urmează: Marius Moldovan (Gelu) şi Cristian Lazăr (Şoimii Pesac) – câte 4 etape şi 100 lei, Ovidiu Manole (Teremia Mare), Marian Sima şi Dumitru Moldovan (ambii Steaua Roşie Bulgăruş) – câte 3 etape şi 100 de lei, Alexandru Bidoie (Satchinez) două etape şi 100 lei, iar o etapă au primit Mugurel Anca (ASO Deta II) şi Nicolae Niţu (Satchinez).

În fine, meciurile Meget Remetea Mare – Triplex Beba Veche şi Avântul Jamu Mare – AS Bîrzava Partoş au fost omologate cu 3-0 pentru gazde iar echipele care nu s-au prezentat au fost amendate cu suma de 500 de lei.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − 6 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: