Progresul Racovița – Vulturii Lugoj 4-4: multe goluri din faze fixe

Ploaie de goluri sâmbătă de la ora 15, la Hitiaș, între o divizionară D și un club de liga a III-a, multe dintre reușite survenind din faze fixe. Progresul Racovița – CS Vulturii 2009 Lugoj s-a încheiat la egalitate, 4-4 (2-2), gruparea de eșalon superior având astfel parte de al doilea meci de verificare în puțin peste 24 de ore, după ce ieri ceda cu 3-2, de la 0-2, la Reșița, unei ocupante a podiumului ligii secunde, CS Metalul.

Lugojenii au condus de două ori în prima parte, grație unui autogol al Progresului, care a egalat apoi prin Mircea Șchiopu, respectiv din penalty, prin Vânătu. Egalitate însă la pauză, Nanu punctând pentru cei de la Racovița, care au și preluat conducerea la reluarea jocului, 3-2, Șchiopu transformând o lovitură de la 11 metri. Din nou însă egalitate, 3-3, autor Brândușa, în urma unui corner, Vânătu readucându-i pe oaspeți în avantaj, 3-4, dintr-o lovitură liberă. Ultimul cuvânt l-a avut tot Mircea Șchiopu, 4-4, dintr-o altă lovitură de la 11 metri.

CS Vulturii 2009 încasa ieri toate cele 3 goluri pe terenul sintetic al Complexului ”Mircea Chivu” de pe punctul cu var. Astăzi, oponentele au avut parte de un… antrenament fizic, dat fiind starea suprafeței de joc a terenului din Hitiaș.

Deși a fost vorba doar despre un meci de verificare, antrenorul formației din Liga 3, Comsin Petruescu, s-a declarat nemulțumit de prestația elevilor săi: ”Sunt deranjat de atitudinea lor, dar dacă vor continua tot așa, probabil că vor juca numai la echipa a II-a. Nu pot spune că nu sunt nemulțumit pentru acest rezultat, și nu avem nici o scuză. Când primești 4 goluri de la o echipă de eșalon inferior, cu tot respectul pentru adversarii noștri, nu poți să te declari mulțumit. Nici că au avut un antrenament greu ieri, nici că suntem la încheierea primului ciclu săptămânal cu câte două antrenamente pe zi, nici o scuză… Așa, probabil că și oponenții noștri au fost astăzi la lucru, unii dintre ei!”

Petruescu a început amicalul în alcătuirea Iordache – Ivașcu, Loga, Cut, Roșie – Precupanu, Vânătu, Dobra, Olariu – Popa, Pântea, iar în partea a doua i-a mai introdus pe Szombat – Ciortan, Gaiță, Brândușa, Pleșcan și Oraș.

CS Vulturii 2009 va juca miercuri acasă cu Arsenal Flacăra Făget, la Lugoj, de la ora 15,30, iar sâmbăta viitoare la Timișoara, cu Ripensia.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 × = saisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: