Progresul trece în prelungiri de Unirea. Sitaru: ”Suntem oripilați de ceea ce s-a întâmplat la acest joc, n-am mai întâlnit de când sunt în fotbal”

Victorii ale gazdelor amenințate de retrogradare în meciurile jucate duminică seară la încheierea antepenultimei etape în Divizia D Timiș, adăugându-se celor 4 înregistrate ieri în contul amfitrionilor, după ce vineri se impunea în deplasare ACS Murani iar sâmbătă atât Cocoșul cât și AS Peciu Nou. O rundă a 32-a totuși a amfitrionilor, autori a nu mai puțin de 35 de goluri, pe când vizitatorii au strâns 20, o mulțime…

Dacă în vestul județului jocul a curs molcom spre un deznodământ implacabil, în schimb la Ciacova a fost cu cântec…

Avântul Periam – Pobeda Dudeştii Vechi 5-3 (3-1)

Au marcat: Victor Toma (min. 10), Valeriu Mager (min. 22, 40), Cornel Mihalache (min. 51) și Angelo Olteanu (min. 87), respectiv Sebastian Lobonea (min. 23 şi 67) şi Emanuel Michi (min. 79).

Meci liniştit la Periam, unde Avântul speră și în continuare în salvarea de la retrogradare.

Arbitri: Cătălin Botaş – Bogdan Gheorgheoiu şi Marius Cioară. Observator de arbitri Daniel Ionescu. În tur, 1-2.

Progresul Ciacova – Unirea Sânnicolau Mare 2-1 (1-0)

Au marcat: Alexandru Pîrvulescu (min. 5) şi Andrei Nechifor (min. 90+6), respectiv Bogdan Costea (min. 78).

Gazdele nu-şi permiteau să facă un pas greşit, evitat însă abia în minutele de prelungiri, când au smuls o victorie în extremis.

În minutul 91, nu mult după egalarea izbutită de vizitatorii de la CS Unirea, avea să se petreacă cea mai controversată fază a meciului, căpitanul-jucător al gazdelor, Cosmin Goia, fugind spre arbitru și trântindu-l violent la pământ. Centralul s-a ridicat după ceva vreme de pe gazon şi și-a recuperat fluierul spart, cartonaşele şi pixul ”bucăţi”. După toate cele întâmplate, arbitrul l-a eliminat pe Goia, mai apoi intrându-și într-un rol agresiv un spectator care a aruncat cu o sticlă de un litru plină de suc, lovindu-l pe cavalerul fluierului în mână și generându-i o contuzie la braţ.

Centralul a reluat jocul, intrând în posesia unui fluier şi a unui creion de la colegul său asistent Călin Cimponeriu. Meciul a fost prelungit de Gaitin iar gazdele au reuşit golul mult dorit în cel de-al șaselea minut de prelungiri, însă nici măcar atunci n-a fost liniște, jucătorul Mădălin Ciurariu fiind eliminat după reușita colegului său, dat fiind că s-a răstit în gura mare împărțitorului dreptății cu vorbele ”să-mi **** ****”, răzbătând la urechile celor peste 200 de spectatori prezenţi la meci.

Filip Manu (finanţator al Progresului Ciacova): ”Nu a fost nici un incident! Căpitanul nostru s-a dus spre arbitru şi a alunecat , iar arbitrul a căzut jos, nu a fost nimic… Goia a primit roşu căci aşa a considerat arbitrul, dar sincer nu l-a lovit nimeni”.

Flavius Sitaru (preşedintele CS Unirea): ”Suntem oripilaţi după cele întâmplate la acest meci. Arbitru ameninţat tot meciul, bruscat, trântit la pământ foarte violent, după ce în minutul 91 a lăsat corect jocul să continue iar gazdele au cerut 11 metri la un presupus henţ, dar nici vorbă de aşa ceva. Ca după aceea să prelungească meciul şi să acorde un gol după ce în prima fază a fost un fault grosolan la un jucător de-al nostru, Denis Jivici. Nu mai vreau să aud de fotbal, o ţigănie ce s-a întâmplat la Ciacova! Noi ne jucăm şansele corect, noi respectăm competiţia cu stricteţe şi suntem trataţi cu dispreţ. Aşa ceva nu am mai întâlnit de când sunt în fotbal! Cum vrem să promovăm copii şi juniori în alte eşaloane superioare, când noi asistăm la asemenea violenţe!? Iar din teren tot meciul s-au auzit strigăte şi ameninţări precum taie-l, bagă material. Eu consider că la acest meci a fost viciere de rezultat!”

Arbitri: Claudiu Gaitin – Călin Cimponeriu şi Alexandru Gherman. Observator de arbitri Cornel Avram iar delegat de joc Teodor Moţiu. În tur, 0-1.

Rezultatele etapei a 32-a în Divizia D Timiș și clasamentul, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 3 = patru

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: