Punct cu dedicaţie, lui Lucian Betea: Unirea Giroc – Unirea Grabaţi 1-1

Un punct cu dedicaţie, care ar fi putut fi chiar 3, dacă oaspeţii şi-ar fi menţinut avantajul s-au n-ar fi ochit doar bara, în penultimul minut de joc: Unirea Giroc – Unirea Grabaţi 1-1 (0-1)…

Fază fierbinte la poarta oaspeţilor din Grabaţi, în finalul meciului de la Giroc: 1-1 (0-1)

După o victorie afară, obținută în etapa trecută, iată că uşurința cu care au abordat această partidă i-a costat pe elevii pregătiți de Orlando Trandu, care s-au mulțumit în final cu un rezultat de egalitate pe propriul teren.

Chiar dacă prima repriză a fost dominată net de gazde, bara lui Cocora din minutul 25 avea să prevestească deschiderea scorului. Dar contrar cursul jocului, vizitatorii au reuşit acest lucru în ultimul minut din prima repriză, prin Cristian Botici, cu latul, în urma unei centrări a lui Cănuci.

După pauză, asediul la poarta oaspeților a continuat, dar contraatacurile tăioase ale celor din Grabaţi au fost mai periculoase, când puteau să mai înscrie în trei rânduri, prin același Botici, Novac si Sicoe. Tot pe final avea să se restabilească însă egalitatea, prin reușita lui Cătău, în minutul 75.

Iar în minutul 91, noul intrat Merşchan a zguduit transversala, cu un șut de la 16 metri, irosind victoria pentru echipa sa. Acest punct câștigat de oaspeți a fost dedicat antrenorului Lucian Betea, care duminică împlinește 46 de ani…

*

Unirea Giroc: Sziklai – Dumitru, Trandu, Cocora, Gherghel (min. 46, Ardelean), Ioviță (min. 80, Maftei), Pascu (min. 65, Bizău), Moricz, Aga, Duțu, Cătău.

Antrenor: Orlando Trandu. Pe bancă: Sere.

Unirea Grabați: Bădău – Cănuci, Gorgan, Grădinaru, Novac, Sicoe, Lucian Botici, Leiher (min. 55, Dragomir), Tripunesc (min. 55, Drăgan), Constantin (min. 80, Curelea), Cr. Botici (min. 89, Merșchan).

Antrenor: Lucian Betea.

Arbitri: Costel Dobrișan – Ion Șerban și Călin Radosav. Observatori: Adrian Cârstea și Romeo Malac.

*

Reacții la cald…

Oli Trandu: „Ambele echipe au avut ocazii rarisime si puteau să-și tranșeze victoria în repetate rânduri, dar în final remiza este echitabilă. Felicit echipa adversă pentru dăruirea cu care au jucat împotriva noastră. Nu în ultimul rând vreau să-i spun un sincer la mulți ani colegului meu Luci Betea, la aniversarea zilei de naștere”.

Lucian Betea: „Cu puțină șansă puteam obține toate cele trei puncte, îi felicit pe băieți pentru jocul bun prestat. În final ne mulțumim și cu un punct. Îi doresc lui Oli succes în continuare, are un lot bun la dispoziție și cu o pregătire fizică excelentă”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 − = unu

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: