Punct final în ”Promoție”, liga a VI-a. 4-4 în duelul primelor două clasate în Seria I, CS Sînandrei campioană

Cădere de cortină la început de iulie peste ediția 2017-2018 a ligii a VI-a de ”Promoție”, astăzi de la ora 18, când s-au jucat ultimele meciuri din cadrul rundei finale în Seria I. Pe de altă parte s-au mai și dictat alte ultime sancţiuni de către Comisia de Disciplină a AJF Timiș, la mijlocul săptămânii, cu trimitere la cele întâmplate în partide ale etapei finale din liga a V-a de ”Județ” dar în şi ”Promoţie”.

Astfel, în liga a VI-a, meciul dintre cei din Iecea Mare și AS Gelu, încheiat cu 2-0 pentru gazde, s-a omologat cu 0-3 în favoarea vizitatorilor, întrucât amfitrionii au folosit un jucător în stare de suspendare. Totodată, au și fost suspendaţi câte o etapă pentru cumul de cartonaşe Andrei Ilie de la Fortuna Becicherecu Mic II şi Cosmin Pîrva (Iecea Mare).

În liga a V-a, cea mai mare sancţiune a primit-o tocmai antrenorul-jucător al nou-promovatei CSC Dudeştii Noi, tocmai urcată în Divizia D Timiș, Valentin Miculescu alegându-se cu o lună competiţională pe tușă dar şi o amendă de 300 de lei, după ce a fost trimis în tribună pentru proteste repetate.

Au mai fost suspendaţi cinci jucători pentru câte trei etape, amendați fiind cu câte 150 de lei fiecare, și anume Cătălin Vlaicu (AS Coşteiu), Emanuel Diaconu (AS Corneşti), Mişi Bejera (Olimpia Darova), Claudiu Groza (Buziaş) şi Ionel Bodoi (Darova). Iar trei componenți au fost trecuţi pe tuşă o etapă, fiind vorba despre Andrei Crişan (Voinţa Şandra), George Iorga (Unirea Jimbolia) şi Bogdan Butcă (Unirea Ghilad).

Revenind la ”fotbalul mic” disputat astăzi, în Seria I de ”Promoție”, primele două clasate s-au întâlnit la gongul final. S-a încheiat așadar şi Seria I a ligii a VI-a județene iar campioană pe locul I este CS Sînandrei. Ca şi în tur, derby-ul cu Avântul Bobda s-a desfășurat în ultima etapă, de astă dată fără nici cea mai mică presiune pe umerii liderului, care atunci a învins cu 1-0 prin golul marcat de Cătălin Bagiu din lovitură de la 11 metri, în minutul 71. De această dată a fost 4-4, gazdele depăşind astfel norma de 50 de puncte şi putând aspira la un loc în liga a V-a.

Linia de clasament a echipei campioane CS Sînandrei este 26 19 5 2 83- 21 62 de puncte, pe locul secund clasându-se Avântul Bobda cu 51 de puncte.

Antrenorul Marian Văsui a folosit următorul lot de jucători pentru campioana Seriei I a ”Promoției”: Lucian Sandu, Alexandru Ungur, Florin Florea, Claudiu Unguru, Cristian Resteman, Nicolae Cicoare, Cătălin Bagiu, Alexandru Fedor, Sorin Retegan, Ionel Bidalach, Valentin Chilibon, Marius Gheorghe, Bogdan Huţanu, Fabian Motocea, Alin Poali, Pavel Moisa, Nicolae Nicolici, Valentin Retegan şi Pavel Ciuta.

Tot în această etapă finală s-a consemnat și o neprezentare, la meciul Voinţa Biled II – Spartak Gottlob, neonorat de vizitatori cu prezența, la alte două jocuri tot oaspeţii având viza medicală expirată, valabilă de fapt doar până pe 30 iunie, așadar în neregulă cu… o zi, caz al disputelor Triplex Beba Veche – Şoimii Pesac şi AS Pindul Dudeştii Noi – Iecea Mare, care, cel mai probabil, se vor omologa cu 3-0. De menţionat că întâlnirea Pindul – Iecea Mare s-a jucat totuși cu caracter amical, gazdele câştigând cu 4-1.

Şi în Campionatul Municipal Timișoara, mai exact în Seria I, în ultima etapă am consemnat o neprezentare a oaspeţilor, la meciul Universitatea de Vest din Timişoara – AS Seceani II, care probabil se va omologa cu 3-0. ”Municipalul” de pe Bega însă nu s-a încheiat, ultimul joc din acest eşalon dar de fapt și din toate competițiile județene pe 2017-2018 fiind programat în Seria a II-a, în cadrul etapei a XVII-a, între FC Chişoda și ACS Dedy Sînmihaiu Român, programat mâine, luni de la ora 18, pe terenul din Chişoda.

Ultimele rezultate din ”Promoție” și ”Municipal”, plus ierarhiile, pe coloana datelor tehnice.

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru − 3 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: