Puţină inspiraţie pentru 3 puncte importante: Timişul Şag – Unirea Sânnicolau Mare 0-1 (0-0)

Unirea Sânnicolau Mare a reușit o victorie in extremis pe terenul celor de la Şag, în mare parte datorită inspirației antrenorului Nae Căprărescu, principalii artizani ai golului victorios fiind introduşi în mitanul secund. Bartha, intrat în minutul 85 în locul lui Sârbu, a obţinut trei minute mai târziu o lovitură de pedeapsă, iar Rejep, intrat și el în minutul 60, a transformat şi trimis 3 puncte nesperate pe Aranca.

Este a cincea victorie „afară” a nou-promovatei.

Partida a început în consonanță cu prezentarea gazonului, jocul fiind îngreunat de zapada târzie căzută pe meleagurile Timișului, suferind de o oarecare schizofrenie. Singurele evenimente notabile petrecute în prima jumătate a meciului au fost o nouă trimitere ( după cea din prima etapă contra Gottlobului ) în tribună a antrenorului gazdelor, febrilul Nae Căprărescu, congestionat de deciziile arbitrilor și o încercare ternă de deschidere a scorului, marca Dragodan, mingea lovind doar bara.

Întâlnirea se îndrepta cel mai probabil către un scor alb, dacă nu intervenea schimbarea din finalul meciului care a schimbat soarta jocului. Astfel Sânnicolau îi administrează cea de-a doua înfrângere din acest retur Șagului, după cea de prima etapă, tot de pe teren propriu contra celor de la Peciu Nou, iar gazdele rămân cu doar un punct din primele trei dispute ale returului.

Timişul Şag: Dubou – Vicea, Tăut (’46, Indic), Coţofan, Robotă – Costea (’63, Iapă), Mititelu, Sima (’85, Matei), Ionut – Foldi, Ciobanu

Cartonașe galbene: Costea, Sima, Indic.

Pe bancă: Drăgan, Damian, Petrescu

Unirea Sânnicolau Mare: Mitric – Crişan, Florescu, Tache (’60, Rejep), Galea – Mihoc (’63, Negru), Telecican, Toma Stoianov, Ghinescu – Dragodan (’90, Adoculesei), Sârbu (’85, Bartha )

Pe bancă: M. Sitaru, Radu Cristian, Alex Stoianov

Cartonașe galbene: Tache, Mihoc, Mitric

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 + = doi

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: