Radu cu 3 iar Unirea se desprinde rapid pentru a reveni pe doi…

Unirea Sânnicolau Mare a profitat astăzi, în cadrul etapei a 14-a din Divizia D Timiş, de disputarea jocului ex-liderului Pobeda Dudeştii Vechi abia mîine de la ora 11, la Belinţ, pentru a urca pe locul 2 în liga a patra, graţie unui 5-1 conturat deja în primele nici 20 de minute ale disputei cu Avântul Bobda, alb-albaştrii reamintindu-şi aşadar că mai înscriau multe goluri într-un meci şi în primele 4 etape, cîte 6, cinci respectiv 4…

La acest joc, dintre Unirea Sânnicolau Mare şi cei din Bobda, a fost delegată o brigadă de arbitri din Ungaria iar translator pentru arbitri a fost observatorul de joc Romeo Malac. Pentru arbitri a fost delegat preşedintele comisiei de arbitri, Ion Mureşan.

Nou-promovata a repetat figura de a aborda foarte bine primele minute ale jocului, distanţîndu-se rapid la 3-0 şi permiţîndu-şi mai apoi să o lase mai moale, cu o evoluţie la relanti în mitanul secund.

Marcatorul Radu a înscris 3 goluri şi de această dată, fiind completat la acest capitol de Dragodan şi Negru, intrat la pauză, ca primă înlocuire în echipa fruntaşei, pregătită de Nae Căprărescu.

Radu avea să deschidă foarte rapid scorul, cu un lob peste portar, dublîndu-şi norma deja în primele 10 minute, cu un şut cu stîngul, la semiînălţine, lîngă bară: 2-0. Dragodan a adus golul 3 în minutul 17, după o aşezare efectuată de acelaşi Radu, iar Avântul a reacţionat doar din penalty, în preajma pauzei, cînd Manolache a transformat lovitura de la 11 metri acordată pentru un henţ comis de Rejep.

Radu şi-a mai trecut un gol în cont, cu o acţiune individuală în care a driblat şi portarul, iar Negru a finalizat tot o cursă individuală, cu un şut de la 20 de metri, cătînd spre vinclu, în minutul 80.

Unirea Sânnicolau Mare: Mitric (Sitaru) – Tache, Rejep, Miron, Galea (46, Negru) – Dragodan (Mihoc), Telecican, Stoianov (Crişan), Ghinescu – Sîrbu, Radu. Pe bancă: Şimon, Şumălan.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei × 8 =

 


Alte articole legate de acest subiect: