Radu, marcator şi coautor într-un al treilea succes la rînd al Unirii

Unirea Sânnicolau Mare a trecut pare-se peste o serie de 3 eşecuri în 4 jocuri, înregistrînd sîmbătă o a treia victorie la rînd, 2-0 acasă cu Banatul Nerău, într-un duel vest-timişean care se putea anunţa oarecum imprevizibil prin cele 4 succese precedente ale oaspeţilor în condiţii de deplasare.

„Astăzi am jucat ceva mai slăbuţ, un pic sub nivelul altor meciuri, dar după ce s-a reuşit deschiderea scorului, băieţii s-au descătuşat… Am şi ratat mult astăzi şi cred că dacă înscriam mai repede, am mai fi marcat alte goluri!”, ne-a spus Flavius Sitaru, conducător delegat al divizionarei D Unirea, aflată în imediata vecinătate a podiumului, la egalitate de puncte cu o altă nou-promovată, CS Ghiroda.

Cristian Radu a deschis scorul spre mijlocul reprizei secunde, după o acţiune personală, iar fundaşul de bandă Ghinescu a dublat avantajul reluînd cu piciorul stîng, în minutul 81, o centrare a aceluiaşi Radu.

Cristian Radu, atacant al Unirii, s-a remarcat cu bune evoluţii pe parcursul acestui tur de campionat, în care nou-promovata a obţinut 6 clare succese pe teren propriu, dintre care 4 la zero.

Unirea: Mitric – Tache (Şimon), Rejep, Miron, Ghinescu – Tincă (Negru), Stoianov – cpt., Telecican, Galea – Dragodan (Crişan), Radu (Mihoc). Pe bancă: Marius Sitaru – Oancea.

Unirea va juca în etapa a 13-a la Dumbrăviţa.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × = zece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: