Radu ridică Fortuna din minutul 10 în locul liderului, 0-1 la Pobeda, Unirea revine de la 0-2 în ultimul sfert de oră și egalează la potou

Gazdele din vestul județului Timiș n-au avut o după-amiază prea liniștită în ziua inaugurală a etapei a X-a în liga a patra, ba din contră, liderul Pobeda fiind detronat de învingătorul său după ce a alergat în zadar 80 de minute după egalare, izbutită în schimb la potou de CS Unirea, care a revenit în ultimul sfert de oră la Sânnicolau Mare de la 0-2 cu o altă grupare de podium, ACS Carani.

Așadar, un duel de podium tranșat printr-un unic gol înscris deja în primul sfert de oră… Pobeda Star Bisnov – ACS Fortuna Becicherec 0-1 (0-1).

Fortuna Becicherecu Mic

Liderul Pobeda a suferit care va să zică întâia înfrângere în actualul campionat, în chiar prima rundă după mijlocul turului, depășit fiind pe arena ”Hristo Stoichkov” de nou promovata Fortuna, reabilitată prin triumfuri la zero după unica sa sincopă de până acum, înregistrată în urmă cu două runde, 1-0 în deplasare.

Zoran Radu

Unicul gol al meciului a fost marcat de Zoran Radu în minutul 10, cu acest succes în deplasare elevii lui Vasile Luţă trecând pe primul loc în clasament, la egalitate de puncte cu învinsa de astăzi dar beneficiind de o diferență superioară de golaveraj.

Pobeda: Ciui – Drăguș, Matei, Mirciov, Roncov (88, Babușcov), Ciocan (70, Michi), Raul Boboiciov (70, Toma Budur), Vasilcin, Tranculov, Kalapis (76, Stroe), Novac.

Pe bancă: Golea, Ion Boboiciov.

Noul lider al Diviziei D Timiș a folosit următorii jucători: Culda – Vîrşog, Oneţ, Fridrich, Negruţ (min. 46, Dan Roman), Zurbagiu, Filimon (min. 73, Briceag), Hodiş-Vanea, Szalkai, Radu, Anagor. Pe bancă: Ungureanu, Croitoru, Mihuţ, Iacob, Păscăleanu.

Daniel Vasilcin (antrenor-jucător Pobeda): ”Am întâlnit una dintre cele mai bune echipe din liga a patra! Am vrut să-i batem dar a fost un alt deznodământ. Cred că arbitrii au făcut în așa fel ca Pobeda să nu câștige astăzi. Am avut un gol valabil anulat în minutul 30 pentru ofsaid de arbitrul Denis Mihăescu. Felicit pe Becicherec, care a venit și și-a atins scopul”. 

Vasile Luţă (antrenor Fortuna): ”Eu sincer vă spun că mă aşteptam să bat astăzi la Dudeştii Vechi, am crezut în victorie! Am reuşit un joc foarte bun dar din păcate am ratat din nou foarte mult, însă este bine că s-a terminat totuși cu bine. Acest rezultat nu reflectă realitatea, ceea ce s-a întâmplat pe teren. Am dominat de la un capăt la altul însă am marcat numai un gol, la începutul meciului, iar acesta a fost decisiv. Felicit băieţii care au demonstrat că sunt cu adevăraţ bărbaţi, că au reuşit să ţină piept pe terenul unei echipe bune şi agresive, care a practicat un fotbal plăcut, chiar dacă am dominat-o”.

După ce etapa trecută a stat, gruparea localnică s-a reabonat la scorul de 2-2, pe care îl înregistrează pentru a treia oară în ultimele cinci apariții, din nou inclusiv acasă: CS Unirea Sânnicolau Mare – ACS Carani 2-2 (0-1).

Dragan Bataneaţ a redus din handicap pentru cei de pe Aranca în minutul 76 iar Tomas Cozma a izbutit egalarea în minutul 90, după ce Ionuţ Pîrjol deschidea scorul în minutul 29 și Mahrez Mahandi Koyando majora avantajul vizitatorilor în minutul 51. Învingători miercuri în turul secund la nivel județean al Cupei României, cei din Carani, cu Cosmin Stan la debut pe banca formației de podium după ce prelua ieri echipa, au fost ajunși din urmă de oboseală și de junii lui Nicolae Căprărescu, pierderea avantajului echivalând și cu ratarea șansei de a urca în fotoliul de lider, cu un punct avans.

Clasamentul actualizat și programul etapelor a X-a și a XI-a, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× noua = 36

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: