Radu Suciu, tot remiză la primul meci acasă, ca și cu Dunărea. 3-3, ”tipic Ripensia dar tocmai pentru că jucăm fotbal!”

Ripensia a stopat astăzi seria de 3 eșecuri printr-o remiză acasă, 3-3 (2-1) cu a șasea clasată, Academica Clinceni, la primul meci în Ciarda Roșie de la revenirea lui Radu Suciu în cel de-al doilea mandat ca interimar, primul fiind abordat tot printr-un rezultat de egalitate pe Bega, 1-1 cu Dunărea. A fost a cincea remiză în Timișoara a nou-promovatei în Liga 2, după cele cu FC Argeș, Călărași, UTA și Luceafărul Oradea, primele 3 cu 1-1. Ripensia este însă astfel egalată la puncte pe pozițiile 12-13 de Metaloglobus, iar CS Balotești, învingătoare la Miroslava, le suflă în ceafă de la trei puncte diferență. Timișorenii vor juca vinerea viitoare de la ora 18 la Mioveni, câștigătoare azi la Sânmartin prin golul lui Burnea din minutul 45, 0-1 cu Luceafărul.

Ripensia a fost astăzi egalată de două ori în repriza a II-a, după ce răsturna favorabil scorul înaintea pauzei, însă timișorenii au mai fost egalați și în precedente remize pe teren propriu, de FC Argeș în minutul 80, de către elevii lui Dan Alexa în minutul 84, iar de arădeni în minutul 72. Altfel a fost în remiza 4-4 cu Luceafărul, bihorenii fiind egalați de 4 ori, de Mediop în trei rânduri iar de Neamțu în prelungiri.

Este totodată a patra remiză acasă cu Radu Suciu pe banca tehnică în rol interimar, fostul portar remarcând din capul locului pe seama egalității cu multe goluri că este ”tipic Ripensia, dar tocmai pentru că jucam fotbal, iar astăzi am întâlnit o echipă care joacă fotbal. Mi-era foarte teamă de Clinceni, mie personal, ceea ce nu am transmis și jucătorilor, căci Academica are foarte mulți tineri talentați, iuți, viguroși, cu calități tipice fotbaliștilor din zona capitalei, însă care au fost avantajați astăzi de terenul moale, ei și nu noi…”

Suciu a mai remarcat: ”Știam că asta joacă oaspeții, știam exact ce joacă, însă și este destul de greu de contracarat”.

Ripensia a marcat pentru prima oară după 6 etape mai mult decât două goluri într-un joc, chiar și în absența golgheterului senegalez, suspendat: ”Sigur, Mediop ne-a lipsit mult, deoarece este foarte greu de ținut, ne era foarte util pe un teren ca ăsta, mai ales că nici ei nu aveau fundași prea sprinteni”.

Urmează vinerea viitoare la ora 18 ieșirea la Mioveni, câștigătoare azi în Bihor, iar apoi primirea sibienilor în Ciarda Roșie dar și deplasarea la Balotești, învingătoare azi în Moldova, respectiv vizita lui CS Afumați. Ulterior, la Călărași și Șiria, sosirea Pandurilor, returul la ASU Politehnica și vizita Științei Miroslava. ”Campionatul se joaca până în ultima etapă și mai sunt suficiente etape, fiecare punct contează. Dar în fața unei echipe ca asta, rezultatul de azi e mulțumitor. Altele trebuie să ne doară, de exemplu la Metaloglobus… Un scor echitabil, un punct în plus pentru noi!”

Filmul meciului, în transmisiunea LIVE TEXT publicată anterior. Clasamentul actualizat, pe coloana datelor tehnice, laolaltă cu programul etapei ce se încheie astăzi. Tot de la ora 11 s-au mai jucat Luceafărul – CS Mioveni 0-1 (Burnea 45) și Știința Miroslava – CS Balotești 1-2 (0-0): Izmană 90+2 / Neagu 47, Ovidiu Herea 83.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 6 = cincisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: