Răzvan Leucă: ”Am condus în marea parte a meciului”. Millenium, 3-2 (2-0) pe final la Giarmata, după ce Ghiroda & Giarmata Vii egala în minutul 85

CS Millenium a izbutit astăzi ceea ce nu reușea în tot campionatul trecut, și anume să lege două victorii pe teren propriu în seria vestică, gheață spartă cu ceva emoții însă, după ce gazdele din Giarmata au risipit în repriza a II-a un avantaj de 2-0, pe erori în propria suprafață de pedeapsă. Rezerva Remi Ochea i-a făcut pe ”albaștri” să respire totuși ușurați în minutul 87: 3-2 (2-0).

Iar la final antrenorul Răzvan Leucă a remarcat: ”O victorie pe ultima sută de metri dar totuși, în marea parte a meciului, am condus, în ceea ce a fost un derby al zonei, și toate sunt frumoase. Îi felicit și pe vizitatori pentru atitudinea avută în această partidă, s-a contribuit la un spectacol fotbalistic plăcut!”

Leucă a mai semnalat și că ”penalty-urile au fost acordate pe merit, dar și noi, și ei, am făcut asemenea greșeli în careul propriu, de parcă am fi la juniori, și juniorii au greșit, dar mergem înainte!”

CS Millenium a învins pentru a doua oară la rând pe propriul teren, 2-1 cu CSM Școlar Reșița și 3-2 astăzi cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii, succese intercalând remiza la Avrig: 3 apariții succesive fără înfrângere.

Leucă a mai explicat că ”punctele sunt importante cu orice contracandidată, important este să acumulăm cât mai multe și să urcăm în clasament, pentru a juca în liniște, pentru a nu fi presați de poziția ierarhică. Trebuie să mai urcăm, dar avem o echipă foarte tânără, ceea ce este valabil și pentru adversarii noștri. Sperăm să ducem cu bine până la capăt campionatul acesta!”

Gazdele din Giarmata s-au desprins astfel în clasament la 3 puncte de învinșii lor timișeni, care și-au consumat deja în primele 7 etape toate ieșirile din acest campionat în județul de proveniență. Iar după deplasarea la Sebiș, CS Millenium va primi vizita codașei CS Ocna Mureș.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru − = 1

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: