Răzvan Lucescu, după titularizarea a 11 străini şi al doilea succes la rând afară cu 3 goluri marcate: „Ne-a fost teamă!”

Răzvan Lucescu n-a ascuns faptul că Petrolul Ploieşti, care avea nevoie de victorie la Timişoara pentru a sălta peste Astra, pe 2, s-a temut de deplasarea la ACS Poli, în care galben-albaştrii au marcat însă pentru a doua oară la rând pe alte teren 3 goluri într-un meci, şi încă din prima repriză, după ce prahovenii nu izbuteau o asemenea reuşită în primele 27 de runde…

Răzvan Lucescu, 3-0 cu Petrolul Ploieşti la ACS Poli şi o urcare pe locul 2 în Liga 1

 

„A fost o victorie clară, fără discuţii, echipa superioară din punct de vedere al calităţii a fost Petrolul. Ne-am pregătit bine, ne-a fost teamă, pentru că jucam contra unei echipe care luptă pentru salvarea de la retrogradare. Jucătorii au intrat foarte hotărâţi să câştige cele 3 puncte”, a început prin a spune Răzvan Lucescu după cel de-al zecelea joc la rând al ploieştenilor în deplasările din Liga 1 în care n-au cunoscut înfrângerea.

„Am dominat prima repriză în care am marcat cele 3 goluri iar în repriza a doua am gestionat rezultatul şi resursele pentru meciul următor, de miercuri. Suntem din punct de vedere tehnic superiori Timişoarei iar un teren cu iarbă udă ne-a avantajat. Locul 2 este obiectivul nostru, de foarte mulţi ani Petrolul n-a mai ajuns în această situaţie, e un entuziasm în oraş, echipa este în creştere. Jucăm fotbalul pe care trebuie să-l jucăm în acest moment!”, a adăugat Răzvan Lucescu, care a titularizat astăzi 11 jucători străini.

„Dan are o charismă extraordinară, a avut curaj să prea ACS-ul într-o situaţie delicată. E o luptă totală în zona retrogradării, sunt multe echipe implicate, rezultate imprevizibile, îi ţin pumnii lui Dan şi Timişoarei!”, a mai spus Lucescu jr., remarcând din fotbalul internaţional prin a adăuga răspunsului în privinţa viitorului tatălui său, „nu pleacă de la Şahtior iar Cosmin Contra a obţinut astăzi un rezultat formidabil!”, cu referire la remiza lui Getafe la Barcelona.

„Nici un meci nu e lejer. Trebuie să munceşti în fiecare joc! Azi am avut atitudine, am intrat hotărâţi să câştigăm, am marcat, am continuat să jucăm, l-am marcat şi pe al doilea, apoi şi pe al treilea. E o victorie incontestabilă, jucam în faţa unui adversar care lupta pentru evitarea retrogradării, dar totuşi organizat. Suntem într-o perioadă bună”, a mai spus Lucescu jr., care are în etapa a 31-a obstacolul Vaslui, miercuri.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei × = 15

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: