Real Dragşina: atacant operat, prim antrenament „acasă” marţi, 3 prime deplasări

Gheorghe Ilici, antrenorul Realului Dragşina, locul 11 înaintea returului Diviziei D Timiş, cu 23 de puncte, şi-a vizitat în această seară fiul, Dejan Ilici, care a suferit astăzi o intervenţie chirurgicală la genunchi, în urma unei accidentări la ligament şi menisc. “Va avea nevoie de cel puţin 3 luni de repaus şi recuperare, aşa încît greu de crezut că va prinde meciuri în retur”, a explicat fostul mijlocaş feroviar, care de exemplu la amicalul de duminică, în compania juniorilor A polişti, n-a putut conta nici pe Cristian Ritter, un alt atacant.

“Astăzi am intrat pentru prima oară la un antrenament pe propriul teren şi este foarte bun. Pînă la ora debutului nostru acasă în retur, pe 1 aprilie, sigur va fi foarte bun de joc”, a mai explicat Ilici.

Cu portarul Tcaciuc şi fundaşul lateral Rigo, cooptaţi din pepiniera polistă, Real a egalat succint duminică, pe terenul sintetic polist, în jocul cu generaţia de 1993, pregătită de Robert Fruşa.

Severin a egalat în minutul 85 pentru drăgşineni, care au cedat în cele din urmă, cu 2-1, în alcătuirea Tcaciuc – Rigo, Tănase, Severin, Crişan – Boangheş, Himcinschi, Cerna, Roşu – Anghel, Bobu. Au mai jucat Mărilă şi Boceanu, dintr-un lot de 20 componenţi.

Real va debuta oficial în 2012 la Bacova, în Cupa României, debutînd în retur prin alte două deplasări, pe Textila, cu Dumbrăviţa, respective la Gătaia.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × = 10

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: