Real Dragşina, procentaj maxim „afară”, Auto, unica gazdă cu succes la zero

Timişul Şag a reuşit cealaltă victorie clară la zero în condiţii de deplasare a rundei a şaptea, la Unirea Cerneteaz, unde s-a impus în ultima jumătate de oră cu 3-0 graţie lui Carmin Lungu, în minutul 60, Marius Ciobanu, în minutul 68, respectiv Cătălin Costea, în minutul 73.

„La pauză am efectuat două schimbări care nu neapărat au influenţat rezultatul final şi am umblat puţin la sistemul de joc”, a explicat Adrian Ianoşev pe seama desprinderii din partea secundă, apelând pentru Timişul la Boşca – Jude (46, Vicea), Munteanu, Miuţă, Radu – Şeitan, Copoţ (46, Palade), Papadopol, Marius Ciobanu (Costea) – Lungu, Suciu (Sima).

Fără Puşcaşu, suspendat, respectiv Freanţ, accidentat, Timişul Şag mizează zilele următoare pe aducerea a încă doi jucători, printre care un junior, pentru întărirea lotului.

Real Dragşina, numai victorii în deplasare: 3-2 la Bucovăţ!

Un alt succes în deplasare, într-o rundă în care oaspeţii au obţinut 4 victorii şi două remize, a fost reuşit la Bucovăţ de Real Dragşina, cu procentaj maxim pe alte terenuri!

Gheorghe Ilici i-a utilizat la învingători pe Petrescu – Tăbleţ, Severin, Mărilă, Crişan – Petrişor, Boangheş (Andrei Pop), Costescu (Boceanu), Cerna (Rus) – Roland Ritter (Ruji), Bobu, iar atacanţii au marcat deja în primul sfert de oră.

Ritter, în minutul 6, şi Bobu, în minutul 15, au fost apoi plusaţi de Costescu, deja în minutul 25, când Real era detaşată la 0-3! „Am dormit pe final şi am primit două goluri, în minutele 75 şi 89”, a explicat antrenorul Ilici, care deplânge cele 3 puncte pierdute acasă cu Auto respectiv Pobeda, şi alte două în remiza cu CS Dumbrăviţa. „Am fi fost cu punctaj maxim, ca şi CSM Lugoj, dacă eram atenţi acasă. Le-am spus astăzi jucătorilor, <Uitaţi cum trataţi meciurile de acasă>, înfăţişându-le clasamentul. Dăm cu băţul în baltă pe teren propriu din lipsă de seriozitate, dar n-am ce să le reproşez pentru evoluţiile din deplasare. Iar faţă de ce am fost în sezonul trecut, este o evidentă schimbare la faţă. Sperăm să continuăm pe aceeaşi linie”, a mai spus Gheorghe Ilici.

FC Auto, unica gazdă învingătoare miercuri la zero: „două” cu Progresul Gătaia

Leleczi şi Cădariu, în minutele 15 respectiv 72, au asigurat cea de-a doua victorie la rând a celor din Freidorf, „un succes meritat”, după cum a remarcat Harry Pinzhoffer, antrenor al gazdelor, care l-au pierdut pentru runda a opta, din week-end, pe Taub, eliminat în minutul 85, pentru cumul de cartonaşe galbene.

De fapt, FC Auto nu doar că a fost unica gazdă învingătoare la zero miercuri, dar a fost şi la primul joc fără gol primit în acest campionat, în formula Ignea – Soare, Dominte, Vlădia, Taub – Avădanei, Nagy, care, accidentat, a fost înlocuit cu Barb-Dudan, Cădariu, – Leleczi (Agoston), Moţ (Cine), Marius Avădanei (46, Cicoară).

„Eliminarea lui Taub ne va lăsa descoperiţi pe stânga în runda de sâmbătă dar totuşi savurăm cele 3 puncte, după o repriză a doua peste aşteptări”, a mai spus profesorul Pinzhoffer.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ cinci = 6

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: