Recăşenii egalează în inferioritate numerică la Hunedoara: 1-1

Unele chestii şubrede nu se întremează poate niciodată, iar într-un eşalon trei pornit vineri la drum deja cu 5 neprezentări, ACS Recaş s-a lansat cu gândul să depăşească locul secund acontat în seria a V-a sezonul trecut, revenind tocmai unde se impunea cu 3-1 în ultima rundă a ediţiei 2010-´11, la Hunedoara, cândva o ocupantă a locului 3 în Divizia A, în ´82, cam pe când se mai clasa şi pe 5 şi de două ori pe 6 tot în elită…

Cosmin Petruescu, antrenorul alb-verzilor, a remarcat din capul locului că „am obţinut un rezultat bun, este un punct câştigat la una dintre echipele bune din serie”, în condiţiile în care timişenii au egalat în minutul 78, prin Nanu, fiind în inferioritate numerică încă din prima repriză, când alb-albaştrii deschideau scorul în minutul 16, prin Todea.

„Am plătit tribut pentru două erori cosmise în prima parte, una la golul primit, pe fondul unei greşeli colective în apărare, iar cealaltă individuală, Şeroni comiţând un atac prin imprudenţă la 40 de metri lateral stânga, fiind eliminat din joc. Consider că a fost o eliminare uşoară; la un meci de o asemenea încărcătură şi miză nu se preta o eliminare la acea fază”, a explicat profesorul Petruescu, a cărui echipă a ieşit apoi la joc, nemaiavând nimic de pierdut.

În inferioritate numerică şi în ciuda căldurii sufocante, ACS Recaş a revenit în joc şi a reuşit egalarea prin Nanu, plasat, de la 8 metri, singur cu portarul, fiind angajat frontal de Rogozinaru. Ulterior, cu balanţa numerică reechilibrată prin eliminarea unui fundaş hunedorean în minutul 81, Nanu, Şchiopu şi Aldana chiar au trecut pe lângă întoarcerea rezultatului.

ACS Recaş a remizat la Hunedoara în alcătuirea Amarinei – Nicolescu, Aldana, Şeroni, Ticană – Boldea, Chivoiu, Trandu, Paleacu (46, Ştreangă) – Szekely (80, Şchiopu), Enciu (60, Nanu). Pe bancă: Burtic – Ionuţ, Vucea.

Hunedorenii, cu doar 3 titulari prezenţi în lot şi în ediţia trecută de campionat, şi anume Todea, Păcurar şi Şandor, au jucat cu William – Bilia, Posteucă, Nicolau, Filaret – Petrescu, Dimcea, Todea, Păcurar – Negru, Șandor

FC Hunedoara, la startul unei noi tentative de revitalizare, acum cu Silvan Toma la pupitru şi antrenorii Lincar şi Mitrică, venea după eliminarea de marţi din Cupa României, la Sebiş, unde Naţional mergea mai departe cu 2-0.

Erik Lincar, un ex-internaţional român în vârstă de 32 de ani şi care şi-a început cariera pe banca tehnică în 2009, la Prefab 05 Modelu, activând în sezonul trecut la Callatis Mangalia, după ce în anii petrecuţi în iarbă orădeanul a strâns inclusiv 105 apariţii pentru Steaua, vreme de 5 ediţii, a strâns de pe-o lună pe alta la recenta sa descindere sub furnale un contingent inclusiv cu 6 recruţi de la ACU Arad, dar în care se mai regăsesc veterani ca Marcel Şandor sau Paul Păcurar.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − 2 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: