Remiză cu goluri pe mijlocul reprizelor

A cincisprezecea clasată în Divizia D Timiș a deschis scorul după un corner la mijlocul reprizei I a meciului inaugural din etapa a 28-a, jucat astăzi de la ora 18, sperând la legarea unei noi serii de două succese acasă în retur, însă vizitatorii din Orțișoara i-au încurcat planurile cu egalarea semnată puțin după mijlocul părții secunde: ACS Murani – Cocoșul 1-1 (1-0).

Stelian Argatu a înscris în minutul 22 cu capul după cornerul lui Sorin Novac însă Gabriel Gînju a egalat pentru oaspeți în minutul 70, la finele unei acțiuni personale: 1-1. Astfel, după ce a obținut un singur punct în precedentele două runde, jucate acasă, Cocoșul a mai câștigat încă unul afară, după victoria cu 1-3 din deplasarea anterioară.

Antrenorul Cosmin Sîntean, care n-a putut conta în efectivul gazdelor pe Ilie, Pîrjol, Pitic și Andrei Novac, s-a arătat din nou nemulțumit de maniera de arbitraj, spunând: ”Pe deasupra că ne-au măcelărit la Peciu Nou, căci doi sunt în ghips, Pîrjol și Pitic, plus alți 2 n-au venit, azi arbitrul ne-a refuzat doi de 11 metri, la Coman în minutul 75 și Costescu în 83, clare ca lumina zilei. Ca de obicei, cum i se întâmplă echipei mele…”

În stare de suspendare, în tribună, Ghiță Chimiuc și-a văzut de erorile propriei formații, remarcând că ”am făcut multe greșeli, suntem niște fleți. Dacă pe ăștia nu-i batem, atunci trebuie să mergem acasă!” Antrenorul Cocoșului a explicat că l-a înlocuit la pauză pe Dănilă pentru că ”a gafat la golul lor”.

*

ACS Murani: Constantin – Rudăreanu (65, Morcan), Foca (60, Roman), Bolborea, Iosuf, Coman, Sorin Novac, Prelipceanu (75, Lihoni), Argatu, Crișan, Costescu.

Rezerve: –

Cocoșul: Ciui – Mihălceanu, Dănilă (46, Sobolu), Solomon, Telios, Secotă, Motreanu, Gînju, Corlățeanu, Arghilean, Ion.

Rezerve: -.

Clasamentul actualizat, pe coloana datelor tehnice. Cea de-a XI-a rundă din returul Diviziei D Timiș continuă sâmbătă și, la Biled, duminică.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 5 = patruzeci

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: