Remiză în meciul primelor două clasate, din cornere. Fortuna câștigă Divizia D Timiș

ACS Carani și Fortuna Becicherecu Mic au remizat în partida la vârf a primelor două clasate în liga a IV-a timișeană, liderul în deplasare egalând în repriza a II-a și asigurându-și astfel totodată câștigarea ediției 2018-2019 a campionatului Diviziei D, cu 3 etape înainte de termen. Clubul din Becicherecu Mic va reprezenta așadar fotbalul județean la barajul de promovare cu cărășenii pentru intrarea în Liga 3. 

Tot în cea de-a treia și ultima zi de meciuri din etapa a 31-a în Divizia D Timiș, astăzi, două formații gazdă au câștigat fără să primească gol, bilanțul general al rundei fiind de 6 victorii pe teren propriu și două remize, cu 26 de goluri marcate, dintre care numai 8 de către vizitatori. A fost de fapt cea mai modestă etapă a oaspeților în acest retur, cealaltă rundă fără victorie afară înregistrând totuși 3 remize. 

Primul joc dintre cele trei rămase pentru astăzi s-a jucat de la ora 11… CSC Dudeştii Noi – Flacăra Parţa 3-0 (1-0). Reabilitare a nou-promovatei după finala județeană pierdută în Cupa României. Iar toate cele trei goluri au fost marcate de Sebastian Lobonea, în minutele 38, 71 şi 76, din lovitură de la 11 metri. Cu această triplă, a ajuns la 18 goluri înscrise în ediţia în curs de campionat. În tur a fost 4-0.

Alte două meciuri s-au disputat de la ora 18, printre care și partida primelor două clasate. Iar după 9-0 în tur pentru Fortuna, în retur a rezultat o remiză cu goluri.

ACS Carani – Fortuna Becicherecu Mic 1-1 (1-0). Gazdele au deschis scorul în minutul 43, prin Salhi Oudie, cu capul, în urma unei centrări din corner a lui Schinteie.

La reluare, liderul a reuşit egalarea în minutul 62, prin Deian Pecarov, cu un şut dintr-o bucată la colţul opus, în urma unei centrări tot din corner a lui Szalkai.

Ambele echipe rămân în continuare neînvinse în acest retur de campionat.

Au jucat următoarele formaţii:

Carani: Rădulescu – Berivoiescu, Bura-Kot, Ştreangă, Fridrich, Morariu, Schinteie, Salhi, Bodochi, Pistriţu, Petri.

Antrenor: Cosmin Stan.

Rezerve: Petrişor, Sabău, Precup.

Absenţi: Kayondo (suspendat), Omar şi Livan – accidentaţi.

Fortuna: Culda – Hodiş, Oneţ, Toma, Szalkai, Zurbagiu, Filimon, Centea, Dragu, Radu, Pecarov.

Antrenor: Vasile Luţă.

Rezerve: Costoaie, Anagor, Roman, Vîrşog, Negruţ, Terec, Păscăleanu.

Arbitri: Raul Ciev – Nicolae Chiţoiu şi Călin Cimponeriu. Observator de arbitri Ciprian Trancă iar delegat de joc Ilie Dumbravă.

Cosmin Stan (antrenor Carani): ”Pot spune că au fost două reprize diferite. Prima a fost a noastră, când am reuşit să marcăm, dar numai un gol la final de repriză, cu toate că am mai avut două mari ocazii de a deschide scorul mai devreme. A fost un meci echilibrat, cu un angajament peste aşteptări, chiar şi peste acest nivel”.

Vasile Luţă (antrenor Becicherecu Mic): ”A fost un joc foarte bun reuşit de echipa mea, mai ales în repriza secundă, pe care am dominat-o copios. Sincer, puteam câştiga acest meci după ocaziile mari pe care le-am avut. Suntem deja campioni ai judeţului Timiş! Doresc să felicit jucătorii mei pentru acest succes pe care l-am obţinut, calificarea la baraj pentru promovare în liga a treia. Totodată doresc să mulţumesc conducerii administrative, pentru că fără ei nu puteam reuşi această performanţă”.

În fine, a treia victorie consecutivă a Progresului, a doua la rând la zero. Progresul 1906 Ciacova – Unirea Tomnatic 1-0 (0-0). Unicul gol al meciului a fost marcat cu trei minute înainte de final de Aleksandar Radovan.

Penultima clasată, echipa AS FC Bazoşu Vechi a stat deoarece CSM Lugoj II s-a retras din competiție.

Rezultatele etapei, clasamentul și programul rundei viitoare, pe coloana dreaptă.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + 7 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: