Remize albe: ASU Politehnica la Reșița, ACS Ghiroda la Deta

Și ziua de joi a avut în program partide de verificare din pregătirile de iarnă, opunând grupări de liga a doua și a treia, pe terenul formației din eșalonul inferior, respectiv din diviziile a patra și a cincea, tot în fief-ul echipei de nivel inferior.

CSM Şcolar Reşiţa – ASU Politehnica Timişoara 0-0

Astăzi de la ora 15, pe terenul sintetic din Valea Domanului, echipa din localitate, CSM Şcolar, a întâlnit gruparea secund-divizionară ASU Politehnica Timişoara, iar după cele două reprize a câte 45 de minute s-a consemnat un scor alb. Antrenorii celor două echipe, Leontin Doană şi Sorin Brîndescu, au rulat toţi jucătorii convocați.

ASU Politehnica, neînvinsă în pregătiri

ASU Politehnica, neînvinsă în pregătiri

Muselin a nimerit stâlpul porţii apărate de Gîrlea, iar în replică Ghinescu a expediat mai apoi un şut violent de la 25 de metri, care l-a pus la grea încercare pe portarul reşiţean.

Jucătorul Bilia a fost eliminat în minutul 58, pentru proteste, cei doi antrenori convenind ca oaspeții să continue în unsprezece componenți, ceea ce a dus la introducerea în teren a lui Mădălin Stancu. Tot în mitanul secund au mai intrat şi ceilalţi jucători care au fost pe bancă.

Cu această remiză, ASU Politehnica rămâne neînvinsă în cele şase jocuri amicale, obținând patru victorii şi două rezultate de egalitate, după cum urmează: 3-0 la Dierna Orşova, 2-2 cu Bekescsaba 1912 Elore (Ungaria), 4-1 cu CSM Lugoj, 2-1 cu Luceafărul Oradea la Salonta, 2-1 la Szeged 2011 (Ungaria) şi 0-0 în Caraș-Severin.

Nou-promovații timișoreni reiau aparițiile oficiale din retur la încheierea săptămânii viitoare, în deplasare la Suceava, iar nou-promovații reșițeni în Liga 3, care au jucat un amical și miercuri la Lugoj, vor începe returul în prima decadă din martie.

Au jucat formaţiile:

CSM Şcolar Reşiţa: Zimmermann – Szijj, Banac, Opriş, Liuba, Costescu, Breşneni, Poiană, Muselin, Keita, Beloescu.

Antrenor: Leontin Doană.

Au mai intrat în mitanul secund: Bloju, Himcinchi, Negoescu, Costachi, Negru, Doda, Marius Călin, Săndescu şi Coviț.

ASU Politehnica: Gîrlea – Bilia, Mera, Gălan, Ghinescu, Motreanu, Nicolescu, Gorovei, Tugui, Blănaru, Bădăuţă.

Antrenor: Sorin Brîndescu.

Au mai intrat pe parcursul reprizei secunde: Birău, Stancu, Giuricici, Neamţu, Teuț, Vucea şi Bîte.

ASO Deta – ACS Ghiroda 0-0

Tot astăzi, de la ora 16, pe terenul din Deta, liderul din liga a IV-a timișeană, ACS Ghiroda, a întâlnit echipa din localitate, ocupantă a locului secund din Seria a II-a în Campionatul Județean Timiș.

ACS Ghiroda

ACS Ghiroda

”A fost un bun meci de antrenament, cu o echipă ambiţioasă şi pe un teren acceptabil pentru acest anotimp. Am ratat câteva situaţii clare de gol”, ne-a declarat antrenorul oaspeților, Vlad Bura. Divizionarii D au trimis mingea de două ori în transversală, prin Sebastian Budur în minutul 59, şi Florin Dochiţa (min. 73).

De menţionat și că pentru liderul ligii a patra au jucat doi juniori, unul în vârstă de numai 15 ani, Petrică Andreşoiu, şi Ioan Agoston, de 16 ani. Antrenorul Vlad Bura a folosit următorii jucători: Ciui – Firuţ, Popa, Mureşan, Damian, Mancaş, Naidin, Gaidoş, Budur, Pătraşcu şi Baranyi. Au mai apărut și Dubou – Filimon, Dochiţa, Centea, Stanciu, Andreşoiu, Agoston şi Denis Ciobanu.

Florin Albu a început pentru deteni cu Boșca – Minea, Moga, Goia, Brădean, Marcu, Chiticariu, Popoviciu, Radu, Barburescu și Natanticu. Au mai jucat: Marta, Jarcalete, Baidoc, Grădinaru, Frank, Eduard și Marcu.

Următorul joc de verificare pentru cei din Ghiroda este sâmbătă de la ora 12, la Crişul Chişineu-Criş.

S-a mai jucat totodată și partida cu caracter amical LPS Banatul juniori A – Cocoşul Orţişoara, încheiată ieri cu scorul de 1-3 (0-2). Au marcat: Marius Gînju – de două ori şi Paul Nicoliţă, respectiv Ionuţ Muj. Următorul meci pentru trupa lui Ghiţă Chimiuc este programat sâmbătă, cu Centrul de Excelenţă Timișoara.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: