Remize albe în liga a patra

De la scoruri mari la amiază, la meciuri fără goluri marcate pe seară, iată radiografia pe scurt a zilei de sâmbătă în etapa a 29-a din Divizia D Timiș.

Cocoșul Orțișoara – CS Unirea Sânnicolau Mare s-a încheiat 0-0 în unul dintre meciurile programate astăzi de la ora 18 în cadrul celei de-a 12-a runde din sezonul de primăvară, duel de mijlocaul clasamentului în care vizitatorii n-au izbutit să se revanșeze pentru eșecul acasă din partida tur, 0-3 în toamnă, și nici să înscrie, așa încât n-au redus handicapul de puncte în ierarhie față de egalii lor.

Dacă Unirea este la a șaptea etapă succesivă fără victorie, în schimb Cocoșul consemnează al doilea draw la rând.

Remiză albă și la Periam, unde CS Avântul, ținând relativ aproape de plutonul primelor 6 clasate, n-a reușit să treacă de regina remizelor în Divizia D Timiș, CS Timișul Șag, care a obținut un punct în deplasare după două ieșiri pierdute, rămânând astfel cu unul în urma Unirii Sânnicolau Mare. Pentru Avântul, care învingea în tur la Șag cu 5-4, este a doua remiză consecutivă dar și al doilea draw alb acasă în 2017.

Astfel, după două remize în această seară, etapa în curs i-ar putea călca pe urme celei precedente, în care se înregistrau cele mai multe rezultate de egalitate din acest campionat, patru în 8 partide. Alte 4 întâlniri se dispută mâine…

Rezultatele, clasamentul actualizat și programul rundei 30, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 − doi =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: