Remize cu goluri multe la Peciu Nou și Biled, ASO Deta obține succesul afară al etapei a 4-a și urcă prima

A doua zi din etapa intermediară a Diviziei D Timiş a adus al doilea triumf consecutiv la zero al nou-promovaților de la ASO Deta, învingători și pentru a doua oară în deplasare. Miercuri s-au mai înregistrat și două remize cu goluri multe însă runda a patra încă nu s-a încheiat, ci abia diseară.

Nou-promovata ASO Deta este noul lider al ligii a patra timișene, cu maximum de puncte după primele 6 ore de fotbal, performanță reușită și de Timişul Şag, care abia în această etapă a patra a primit primul gol în actuala stagiune.

Dar iată rezultatele şi marcatorii din cele cinci meciuri care s-au disputat miercuri seară de la ora 18, cu mențiunea că bilanțul de până acum al rundei în curs este 8 5 2 1 20-14.

ACS Murani – ASO Deta 0-1 (0-0)

Unicul gol al meciului a fost marcat de Tiberiu Popoviciu în minutul 85, cu un şut de la 20 de metri.

ACS Dumbrăviţa – AS Seceani 4-2 (2-0)

Au marcat: Adrian Ştefan (min. 35), Ionuţ Soare (min. 42), Deian Pecarov (min. 67) şi Laurenţiu Telescu (min. 88 din lovitură de la 11 metri), respectiv Petru Râmneanţu (min. 75) şi Răzvan Popaluca (min. 90, din lovitură de la 11 metri). Meciul s-a jucat la Giarmata întrucât terenului din Dumbrăviţa îi este înlocuită suprafaţa de joc.

Voinţa Maşloc – Unirea Sânnicolau Mare 1-0 (1-0)

Unicul gol al meciului a fost marcat de Florin Dochiţa, în minutul 14, aducând astfel primele trei puncte pentru echipa sa.

Puțin mai înainte, în minutul 12, după ce a driblat în stilul lui Ronaldo, ”bicicleta”, Mircea Șchiopu a trimis mingea în stâlpul porţii adverse de la 12 metri.

Voinţa Biled – Progresul 1906 Ciacova 4-4 (2-1)

Au marcat: Nicuşor Bogdan (min. 41 din lovitură de la 11 metri), Alin Stroe (min. 43), Rareş Blaga (min. 63) şi Ionuţ Nemiţeanu (min. 74), respectiv Paul Leonte (min. 29 și 70), Florin Botorea (min. 58, din lovitură de la 11 metri) şi Iţu Raul (min. 79).

În minutul 60, Cornel Mihalache a fost eliminat pentru faulturi repetate, primind al doilea cartonaş galben și implicit pe cel roşu.

AS Peciu Nou – ASFC Bazoşu Vechi 3-3 (1-0)

Au marcat: Vasile Mecleş (min. 39, autogol), Gheorghe Schipor (min. 70, din lovitură de la 11 metri), Adrian Dumea (min. 87), respectiv Cristian Radu (min. 55, 90+4) şi Vlad Slabu (min. 90+3).

Meciul a fost prelungit de arbitrul Raul Ciev cu 7 minute iar în ultimul minut Gheorghe Schipor a ratat o lovitură de la 11 metri  şi prima victorie pentru echipa sa.

Totodată, ieri de la ora 15, la sediul AJF Timiș, Comisia de Disciplină formată din cei cinci membri, Eugen Iercu, Aurel Bobu, Traian Dejeu, Daniel Iovan şi Nicuşor Tanasoglu, a analizat situaţia echipei din Periam, care nu s-a prezentat la meciul din cadrul etapei a treia de la Șag, CS Timişul – Avântul, hotărând omologarea rezultatului cu 3-0 pentru gazda Timişul Şag și amendarea grupării vizitatoare cu 200 de lei. Astfel, prin această decizie potrivită s-a tras un semnal de alarmă pentru ca toate echipele să respecte competiţia. Reamintim că a mai fost un caz similar și în etapa întâi, la meciul Flacăra Făget – Voinţa Biled, situație în care partida a fost reprogramată.

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 2 = patru

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: