Remus Steop, 1-1 Ripensia: ”Cu o victorie, era altceva, dar la o analiză mai amplă, stăm bine”

Ripensia – CSM Școlar Reșița s-a încheiat sâmbătă după-amiază 1-1 (1-0) cu goluri din faze fixe în revanșa dintre câștigătoarele Diviziei D Timiș și Caraș-Severin, acum implicate în disputa pentru promovarea în Liga 2 din Seria a IV-a a eșalonului trei, cursă ce rămâne mai deschisă ca niciodată în următoarele 8 etape.

32

Cele trei grupări din plutonul fruntaș implicate în jocurile rămase astăzi de disputat în etapa a 18-a n-au avut așadar câștig de cauză, caz valabil și pentru CNS Cetate Deva în județul Alba, hunedorenii, cu NDoye revenit, cedând pe final, 1-0 la Ighiu pentru CS Performanța, marcatoare din penalty în minutul 88. Ierarhia la vârf este într-adevăr comprimată, după cum o arată și clasamentul de pe coloana dreaptă.

Dar iată și spusele lui Remus Steop, antrenor principal al timișorenilor, înainte de a reveni și cu fotografiile duelului fruntașelor bănățene în C4: ”Un joc bun, în care fiecare echipă a încercat să câștige, însă din păcate s-a încheiat egal, și sperăm că nu vor profita alții. N-am decât să-i felicit pe cei din Reșița dar și noi, în afara de greșeala de la gol, am avut destule momente în care puteam înscrie, însă din păcate n-am făcut-o. Am căutat să fim destul de pragmatici, ne interesa în primul rând victoria. Nu am exercitat o dominare foarte clară dar ne-am creat suficiente oportunități de a înscrie”.

”Încercăm să luptăm până la sfârșit și fiecare punct e important, dar rămâne de văzut ce se va mai întâmpla, însă sunt convins că vor mai apărea surprize. Am demonstrat în orice caz continuitate prin faptul că aproape la fiecare meci am înscris, ce-i drept în câteva jocuri mai recent am și primit mai multe goluri. Trebuie să rămânem încrezători, să încercăm să continuăm cu mai mare curaj. Reșița a început destul de curajos dar fiecare echipă n-a riscat prea tare, a fost destul de multă prudență. Sunt totuși mulțumit, poate nu atât de rezultat, dar ca joc. O victorie era altceva dar, la o analiză mai amplă, stăm bine…”, a mai explicat Steop.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: