Remus Steop (CSC Ghiroda și Giarmata Vii): ”Cel mai tare mă îngrijorează greșelile individuale”

Cu o medie de peste două goluri primite pe meci în noul campionat, CSC Ghiroda și Giarmata Vii a cedat în această după-amiază pe finalul deplasării la Giarmata, în minutul 87 al jocului din etapa a VII-a în C4 cu gazda CS Millenium, după ce tocmai egalase prin cea de-a doua lovitură de la 11 metri transformată de Baranyi în repriza a II-a. Noi erori neforțate, semnalate la final de antrenorul principal Remus Steop, i-au costat pe ”galbeni” cea de-a treia înfrângere afară: 3-2 (2-0).

Remus Steop s-a arătat foarte afectat de înfrângerea suferită de elevii săi: ”Din păcate, mereu alergăm după egalare, deoarece greșim nepermis pentru un asemenea nivel. Deși, în ansamblu, ne-am creat ocazii, am dominat în ansamblu meciul, dar greșelile se repetă de prea multe etape, parcă nu se mai termină! Rămâne de văzut cum le pot remedia… Acestea sunt însă soluțiile pe care le am momentan la îndemână, sper să reușim ca în următoarele partide să jucăm mai bine”.

Steop a răspuns prin a explica în privința fazei în care gazdele au deschis scorul în minutul 11 din lovitură de la 11 metri că ”nu am văzut, din locul în care am fost pe bancă, dar că a fost, că nu a fost, rămâne neglijența de care a dat dovadă jucătorul meu, impardonabilă. Sunt deja șase lovituri de la 11 metri după faze aproape identice, pe erori individuale neprovocate de presiunea unui adversar”.

Antrenorul oaspeților a deplâns și ușurința cu care formația sa a cedat în final, după ce abia egalase în minutul 85: ”Iar fotbalul te pedepsește… Căci este nepermis ca imediat după ce am egalat să primim pe final golul de 3-2, o situație nepermisă, pe lipsă totală de marcaj, și la cel care a centrat, erau 2 liberi, n-am reușit să blocăm jucătorul cu mingea. Sunt multe aspecte care trebuie adresate dar cel mai tare mă îngrijorează greșelile individuale nepermise la acest nivel și la această vârsta. În rest, îmi asum orice…”

Pentru cei din Ghiroda urmează înfruntări cu adversare din județul Alba, acasă cu AFC Unirea și în deplasare la Cugir, după care partida de pe teren propriu din etapa a X-a cu CSM Școlar Reșița.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + = 13

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: