Remus Steop, demisie de la cârma Ripensiei iar sâmbătă la 12 vine în Ciarda Roșie secund clasata lui Alexa, Dunărea Călărași

Remus Steop și-a înaintat astăzi demisia din postul de antrenor principal al Ripensiei Timișoara, la aproape 2 ani de la preluarea băncii tehnice a pe-atunci divizionarei D înaintea returului în care avea să obțină promovarea în Liga 3, câștigată și aceasta în seria vestică în luna mai a anului în curs, urcând a doua treaptă la rând.

Remus Steop: demisie de la Ripensia

 

Ripensia, lider în primele 5 etape ale actualului sezon în Liga 2, a pierdut sâmbătă cu 2-0 la Afumați și a coborât pe locul 10, înregistrând a cincea înfrângere consecutivă, partide în care a marcat numai două goluri și a încasat în schimb nouă, iar antrenorul timișorean a renunțat la post, al doilea care s-a despărțit astfel de roșu-galbeni după Radu Suciu, cel cu care bănățenii porneau la drum în vara lui 2012 și se retrăgea de pe banca tehnică în urma duelului pierdut cu 2-6 pe ”Dan Păltinișanu” în martie 2015 cu ASU Politehnica, în returul Diviziei D Timiș.

La vremea respectivă, înlocuitorul lui Suciu a fost ales din interiorul grupării din Ciarda Roșie, Cosmin Stan fiind învestit prin preluarea sa de pe banca echipei secunde a clubului, însă rămâne de văzut la cine va apela Ripensia în perspectiva proximei dispute din etapa a XIV-a în Liga 2, programată pe propriul gazon sâmbătă de la ora 12 cu secund clasata Dunărea Călărași, într-un joc televizat de DigiSport.

Steop, care prelua ștafeta de la Stan, a ghidat-o pe Ripensia spre o promovare pe turnantă din Seria a IV-a în Liga 3, grație unui veritabil galop în returul din 2017, după un ultim eșec în runda inaugurală a sezonului de primăvară, 4-3 la Sebiș, urmat de 12 apariții invincibile, la care s-au adăugat primele 4 triumfuri succesive și două remize din debutul campaniei în curs, șir scurtcircuitat în doar câteva zile de înfrângeri cu 1-0 la Târgoviște în runda a șaptea respectiv la Biled în Cupa României.

Ripensia a pierdut recent pe rând cu 2-1 la Clinceni, 0-1 acasă cu CS Mioveni, 2-0 la Sibiu, 1-2 în Ciarda Roșie cu CS Balotești și 2-0 la Afumați iar astăzi după-amiază clubul timișorean a publicat un anunț în acest sens pe propria pagină de socializare: „În urmă cu puţin timp, Remus Steop a decis să renunţe la postul de antrenor al Ripensiei. Cu Steop pe bancă, ”Ripi” a revenit în sistemul divizionar naţional şi a obţinut, apoi, a doua promovare consecutivă, în Liga a II-a, la finalul sezonului trecut. Remus Steop venise la club la începutul anului 2016. FC Ripensia îi mulţumeşte din suflet pentru tot ce a făcut şi a însemnat Remus Steop în istoria recentă a roş-galben-albaştrilor!”

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− patru = 3

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: