Reșița, pasărea Phoenix: Șoimii Pâncota – Metalul 0-0

Ceea ce n-a reușit în august și septembrie, și anume să culeagă măcar un punct din primele 5 încercări, CS Metalul Reșița a izbutit la început de octombrie, vizitatoarea de pe ultimul loc al ierarhiei seriei vestice în Liga 2 remizând pe terenul unei grupări care aborda etapa a șasea de pe podium: Șoimii Pâncota – Metalul Reșița 0-0.

Aparent o partidă dezechilibrată, în care se prefigura un învingător sigur, echipa gazdă, care se impunea în precedentul meci acasă în fața celeilalte secund divizionare din județul Caraș Severin, CS FC Caransebeș, cu 2-1. Pe teren, lucrurile au stat însă cu totul diferit.

Am văzut o echipă arțăgoasă, care se agăța de fiecare minge și contraataca periculos, de câte ori avea ocazia, cu referire la echipa reșițeană, care până sâmbătă nu acumulase nici un punct în actuala ediție de campionat.

Gazdele au avut un început greoi de partidă, ritm care s-a resimțit pe tot parcursul jocului. Iar Alin Mihai se poate considera ghinionistul partidei, el șutând în bara transversală și ratând cu capul din trei metri de poarta lui Zimmerman.

Căpitanul Zimmermann era învins de 3 ori în decembrie la Timișoara: ACS Poli - Metalul Reșița 3-0 (0-0)

Zimmermann, prim joc fără gol primit de Metalul Reșița, 0-0 la Pâncota, după câte 3 goluri încasate la Râmnicu Vâlcea și Baia Mare

 

De fapt, o mențiune specială pentru Zimmerman, care a salvat echipa în câteva situații extreme, mai ales la șutul lui Issa, când a avut o paradă de excepție.

Monotonia partidei a fost întreruptă de un pilot al unui deltapan cu motor care a executat câteva lupinguri deasupra terenului de joc. Foarte slab arbitrajul lui Țiții Andrei. Cel mai bun arbitru s-a dovedit a fi arbitrul de rezervă, Răzvan Drăgoi, care i-a atras atenția arbitrului central asupra unei decizii, când acesta era să comită o gafă.

Partida s-a încheiat cu un rezultat de egalitate, greu de prevăzut de la început, reșițenii realizând primul punct, pentru care au luptat exemplar. Șoimii în schimb a risipit ceva din excelenta zestre culeasă prin victoriile de la Tărlungeni și Cluj, plus remiza de la Mediaș…

Iar pentru Șoimii urmează tot un meci acasă, în etapa intermediară de miercuri 7 octombrie, de la ora 15, cu CS Mioveni, pe când reșițenii vor juca tot în deplasare, la Oradea, unde gruparea din Pâncota va evolua în runda din weekend-ul viitor, a opta în B2.

Ionuț Popa: „Nu am obținut victoria pentru că nu ne-am așteptat la o replică așa consistentă din partea adversarului, iar noi am prins o zi mai puțin fastă.”

Eugen Trică: „Am obținut primul punct, pentru care am muncit mult. Ne-am așteptat la un meci greu, cunoscând forța adversarului.”

*

Șoimii Pâncota – Metalul Reșița 0-0

Sâmbătă, 3 Octombrie 2015; stadion: Șoimii Pâncota; teren: acceptabil; spectatori: 200,

Șoimii Pâncota: Irimia – Dan, Pascariu, Dubeștean, Siminic –Gâlcă (min. 76, Oprea), Issa – cpt., A. Pavel, Pirtea – Danci (min. 66, Cuedan) – Alin Mihai (min. 80, Dragalina).

Antrenor: Ionuț Popa.

Pe bancă: Traore, Doda, Farcaș.

Metalul Reșița: Zimmerman – Bloju, Feher, Maisiat, Liuba –Chițu, Jamali, Pușcaș, Szabo – Skraparas (min. 90+2, Gnemi), Ponoran.

Antrenor: Eugen Trică. Pe bancă: Burtea, Sândescu, Krkelic, Cristian.

Cartonașe galbene: Pascariu, Issa, Cuedan, Dragalina, Zimmerman, Liuba, Ponoran, Pușcaș, Jamali.

Arbitri: Andrei Țiții (Sibiu), Daniel Ciocănea (Sibiu), Călin Cimponeriu (Lugoj). Observatori: Mircea Ciglenean (Cluj) – FRF, Ion Zare (Oradea) – LPF.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: