Revanșă cu exact aceeași monedă, tot 4-3 pentru gazde și-n retur

Campionatul Judeţean Timiș a continuat în acest weekend cu o nouă rundă de meciuri, în Seria a III-a înregistrându-se un rezultat în oglindă raportat la deznodământul partidei tur, cu atât mai notabil cu cât întâlnirile au avut parte de câte 7 goluri, deloc puține la număr…

Viitorul Sacoşu Turcesc – AS Recaş s-a încheiat 4-3 (0-2), în urma unei răsturnări de scor în repriza a II-a, marcatori fiind Paul Guda în minutele 50 și 53, Darius Petre (min. 56) şi Raul Peţiu (min. 60) respectiv Cosmin Codreanu în minutele 10 și 76 precum și Mihai Venescu (min. 21).

În sfârşit, trupa lui Tristan Koller a gustat bucuria victoriei după 360 de minute de amar şi înfrângeri consecutive în acest retur de campionat. În tur, la Recaş, a fost 4-3 pentru gazde, acelaşi deznodământ înregistrându-se şi în retur. Atunci, oaspeţii au condus cu 0-2 şi au fost învinşi, iar roata se învârteşte din când în când.

Gazdele au evoluat din minutul 43 în 10 jucători, odată ce Ştefan Briceag a fost eliminat de pe teren pentru un act de indisciplină, aruncând cu mingea după arbitru.

Ultimul succes data din 18 octombrie anul trecut, în meciul cu Moşniţa Nouă pe propriul teren, câştigat cu 3-2, și cam mult a trecut de-atunci…

La fluierul arbitrului Eugen Gheorgheoiu au jucat următoarele formaţii:

Viitorul Sacoşu Turcesc: Marian Borta – Cristian Todea, Ionuţ Ploscariu, Emilian Severin, Alexandru Giurcă, Alin Faur, Cosmin Rusu, Raul Pețiu, Alexandru Streniu, Paul Guda, Ştefan Briceag.

Antrenor: Tristan Koller.

Au mai jucat: Adrian Ganea, Darius Petru şi Constantin Ion.

AS Recaş: Daniel Mona – Virgil Sălăjan, Andrei Boc, Iustin Grosu, Alexandru  Mărgărita, Alexamdru Rotariu, Flavius Cristescu, Răzvan Abel, Cosmin Codrean, Flavius Lazea şi Mihai Venescu.

Antrenor: Sorin Micşa.

Au mai jucat: Raul Hantea şi Bobby Grecica.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 9 = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: